BIVŠI MUŽ DŽENIFER ANISTON PRONAŠAO NOVU DEVOJKU? Uvaćen sa 23 godine mlađom: Celo veče nisu skidali ruke jedno sa drugog!
Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

FOTO

BIVŠI MUŽ DŽENIFER ANISTON PRONAŠAO NOVU DEVOJKU? Uvaćen sa 23 godine mlađom: Celo veče nisu skidali ruke jedno sa drugog!

Pop kultura -

Džastin Teru je u ponedeljak uveče primećen kako se druži sa glumicom Nikol Brajdon Blum tokom 'dvostrukog sastanka' u Altro Paradisu u Njujorku, a prema fotografijama izgleda da 52-godišnji glumac i 29-godišnja Blum nisu mogali da drže ruke daleko jedno od drugog sve dok nisu večerali u popularnom restoranu.

Prema novinama "Page Six", bili su intimni i ležerno obučeni, a dvojac je potom krenuo u bar Ray's Bar na Lower East Side-u. Džastin je držao ruke oko njenog struka.

Džastin Teru
foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Nakon što su veče proveli u pomenutom baru, par je otišao zajedno. Glumica, koja je čak 23 godine mlađa od Terua, pojavila se u nekoliko popularnih TV emisija, uključujući "Zakon i red" i "Afera", a prema njenom IMDb profilu, glumi i u drugoj sezoni HBO drame „Pozlaćeno doba“.

Iako nije poznato kako je Teru upoznao TV zvezdu u usponu, oboje su fotografisani kako prisustvuju štrajku glumaca u Njujorku ranije ovog meseca, tako da je moguće da su se upoznali dok su se borili za svoje poslove i budućnost industrije.

Džastin Teru
foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Teruov izlazak sa Blumovom je takođe prvi put da smo imali priliku da vidimo glumca u bilo čemu što liči na romantičnu vezu od njegovog razvoda od Dženifer Aniston.

Podsetimo, Džastin i Dženifer vezu su započeli u maju 2011. godine, a zajedno su radili i na filmu „Vanderlust” iz 2012. Iste godine, tačnije 10. avgusta, objavili su veridbu. Bili su u braku od 5. avgusta 2015. dok nisu objavili razvod 15. februara 2018. godine.

(Kurir.rs/Jutarnji.hr)

Bonus video:

31:33

Ponovna ljubav Brad Pitta i Jennifer Aniston?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja