MODNI ZLOČIN NA CRVENOM TEPIHU OD KOGA JE LJUDIMA POZLILO: Svi su gledali u NAJGORE OBUČENU ŽENU dok su pored nje prolazile DIVE
Foto: GABRIEL BOUYS / AFP / Profimedia

ŠOK IZDANJE

MODNI ZLOČIN NA CRVENOM TEPIHU OD KOGA JE LJUDIMA POZLILO: Svi su gledali u NAJGORE OBUČENU ŽENU dok su pored nje prolazile DIVE

Pop kultura -

Kada se otvori sezona velikih filmskih događaja i festivala jedna stvar je neizbežna - modna apokalipsa na crvenom tepihu. Bilo je svega i svačega u poslednjih desetak godina. Od provokativnih izdanja, preko nepotrebne golotinje, pa do modnih kreacija koje izgledaju kao halucinacija pod visokom temperaturom.

Filmski festival u Veneciji nije pošteđen modne kataklizme koja je sastavni deo ovakvih događaja.

Ana Rajbero popularna gejming kreatorka koja izveštava, piše i pravi sadržaj o video-igricama nije najbolje shvatila zadatak koji zadaje crveni tepih u Veneciji. Pre dolaska na filmski festival na svom Instagramu je objavila kako je pravo sa Gamescoma, sajma video-igara koji se održava u Nemačkoj i na kojoj je održana velika prezentacija najiščekivanije igrice godine "Starfield", otišla pravo u Veneciju.

Neonsko drečeći kostim koji je spoj video-igre Minecraft sa raznoraznim elementima iz gejming industrije bio je njen izbor za crveni tepih u Veneciji.

Promašena tema i kostim koji je idealan za praznik Noć veštica ili za maskenbal, a pre svega za gejming sajmove je bio "atrakcija" na crvenom tepihu dok su pored nje prolazile najelegantnije haljine ove godine.

Anino izdanje je opisano kao "noćna mora" i "halucinacija" od koje se ljudi još uvek oporavljaju.

(Kurir.rs/ Blic žena)

Bonus video:

00:16

Kanski festival

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja