GRČI SE U BOLOVIMA, NEMA LEKA I SVE JOJ JE GORE! Sestra Selin Dion govorila o patnji pevačice: Neizlečiva bolest je UNIŠTAVA!
Foto: Printscreen/YouTube

JAKO JOJ JE LOŠE

GRČI SE U BOLOVIMA, NEMA LEKA I SVE JOJ JE GORE! Sestra Selin Dion govorila o patnji pevačice: Neizlečiva bolest je UNIŠTAVA!

Pop kultura -

Selin Dion (55), jedna od najvećih muzičkih zvezda neverovatnog glasa, prema poslednjim izveštajima najverovatnije više nikada neće održavati koncerte, niti izdavati albume. Posle objave da otkazuje turneju "Courage" pevačica je otkrila da pati od retkog neurološkog sindorma ukočene osobe koji je neizlečiv.

Sestra Selin Dion, Klodet Dion, u intervjuu za kanadsko izdanje magazina "Hello" ispričala je kakvo je trenutno zdravstveno stanje pevačice. Klodet kaže da Dion radi sve kako bi se oporavila, ali da misteriozna bolest je iscrpljuje.

Selin Dion
foto: Profimedia

- Ima spazme koje je nemoguće kontrolisati. Znate kad u krevetu dobijete grč u nozi i skočite. Tako je sa njom, ali to oseća u celom telu. Ne možemo ništa da uradimo da joj olakšamo bol, ali se nadamo da će se u nekom trenutku pronaći lek za užasnu bolest - rekla je sestra pevačice.

Selin je 2022. godine u video poruci fanovima rekla da mora da otkaže turneju i da boluje od sindroma ukočene osobe. Nacionalni institut za zdravlje opisao je bolest Selin Dion kao retki, progresivni neurološki poremećaj od kojeg oboli jedna od milion osoba, a koja izaziva kočenje i bolove u celom telu.

Selin Dion
foto: Instagram/celinedion

U sklopu svetske turneje Courage Selin je održala 52 koncerta u Severnoj Americi pre izbijanja pandemije i pauziranja turneje u martu 2020. Početkom 2021, dok je industrija zabave još uvek bila pod snažnim kovid restrikcijama, Selin je snimila Love Again, svoj prvi film u kome se pojavljuje zajedno sa Prijankom Čoprom i Semom Hjuanom.

(Kurir.rs/ŽenaBlic)

Bonus video:

03:17

DA LI STE ČULI ZA SPINALNU MIŠIĆNU ATROFIJU? Jovović pojašnjava šta znači genska terpaij za bolest koja se smatrala neizlečivom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track