MEGAN NA SAMO 2 DETALJA DALA 2.000 EVRA, A ON OVO UKRAO IZ NJENOG ORMANA: Hari LUMPOVAO sa taštom i suprugom DO ZORE (VIDEO)
Foto: Printscreen/Instagram

LUD PROVOD

MEGAN NA SAMO 2 DETALJA DALA 2.000 EVRA, A ON OVO UKRAO IZ NJENOG ORMANA: Hari LUMPOVAO sa taštom i suprugom DO ZORE (VIDEO)

Pop kultura -

Megan Markl i princ Hari prisustvovali su sinoć koncertu Bijonse na stadionu SoFi u Los Anđelesu. Muzička zvezda koja je ovaj nastup održala u okviru svoje Renaissance svetske turneje, imala je jedan zahtev za poznate goste- da nose nešto srebrno, odnosno sivo. Vojvotkinja od Saseksa ispoštovala je to suknjom sa šljokicama dok je njen suprug zbog toga nosio sivi sako koji se uveliko komentariše.

Sjajno je Megan Markl osmislila stajling. Suknja sa šljokicama je model brenda SPRWMN čija je cena 445 funti odnosno oko 520 evra. Ćuskala je skoro sve vreme koncerta u štiklama modne marke Aquazarre, a ta obuća košta 1.215.77 funti odnosno više od 1.400 evra.

Megan je na koncet povela i majku Doriju Ragland koja je upravo juče slavila svoj 67. rođendan. Verovatno je to još jedan razlog što je bila toliko vesela tokom nastupa Bijonse. U ovakvom raspoloženju je još nismo videli. Sa njom i poznatim parom u loži je bila i glumica Ebigejl Spenser, prijateljica vojvotkinje koja je sa Megan glumila u seriji "Suits".

Zabeležen je niz detalja iza kulisa poput osmeha princa Harija i momenta kada je sa Megan ušao na stadion držeći je za ruku.

Prijateljstvo Megan Markl i Bijonse datira iz perioda kada je ona bila na korak od udaje za Harija. Slavna pevačica je javno podržala vojvotkinju pa se čak i fotografisala ispred slike na kojoj je američka glumica prikazana kao kraljica.

Zato ni ne čudi dolazak Megan Markl na koncert Bijonse, a ni ovakvo raspoloženje nje i njene majke, kojima se Hari pridružio u đuskanju, a fotografi su uspeli da zabeleže i njegov zagrljaj sa suprugom. Ne čudi pak ni to što se nimalo ne očekuje da se Megan Markl i princ Hari vrate trajno u Veliku Britaniju.

I dođosmo do njegovog sakoa. Mnogi su primetili da je Hari nosio neobičan sako u sivoj boji, pa se komentariše da je odeću odabrao u poslednjem času ali i to da je možda obukao blejzer svoje supruge na šta ukazuje dugmad koja je na odeći za žene uživena na levoj (baš kao kod princa), a na garderobi za muškarce na desnoj strani, piše Daily mail.

(Kurir.rs/Blic žena)

Bonus video:

03:17

SRPSKI TELOHRANITELJ OTKRIO PRAVO LICE SVETSKOG DŽET SETA: Naomi sprečio da prebije ženu, a Bijonse mu tražila ŠOKANTNU stvar

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track