ŠPANSKI GLUMAC UHAPŠEN NA FESTIVALU U VENECIJI: Evo zbog čega ga je policija privela! Odmah se oglasili i organizatori Mostre
Foto: 797/DAVID/CORDONPRESS / Cordon Press / Cordon Press / Cordon Press / Profimedia

evo šta je u pitanju

ŠPANSKI GLUMAC UHAPŠEN NA FESTIVALU U VENECIJI: Evo zbog čega ga je policija privela! Odmah se oglasili i organizatori Mostre

Pop kultura -

Španski glumac Gabrijel Gevara uhapšen je na Filmskom festivalu u Veneciji. Za njim je raspisana poternica zbog seksualnog napada u Francuskoj. Policija u Italiji privela je juče 22- godišnjeg Španca, dan nakon što je saopšteno da će mu biti uručena nagrada.

Glumac Gabrijel Gevara nije bio zvaničan gost 80. Filmskog festivala u Veneciji, ali se najavljivalo da će prisustvovati dnaašnjem događaju u hotelu Excelsior. Trebalo je da bude nagrađen priznanjem Best Movie International Award Young Generation za ulogu u "Ma fault". Detalji optužnice protiv njega nisu poznati, piše Variety.

Pomenuti događaj nije povezan sa Mostrom odnosno sa porgramom festivala. Organizatori dodeli" Filming Italy Best Movie Award "rekli su lokalnoj novinskoj agenciji Ansa da su "suspendovali dodelu priznanja iz predostrožnosti, da čekaju da se utvrde dokazi protiv Gebare kao i da su potpuno uvereni da će pravda ići svojim tokom".

Očekuje se da će žalbeni sud u Veneciji odlučiti da li će Gevara biti izručen iz zemlje, piše Daily mail.

Gabrijel Gevara ima milione pratilaca na društvenim mrežama, glumio je i u tinejdžerskoj seriji "Skam".

(Kurir.rs/Blic žena)

Bonus video:

03:25

BIO SAM SA FRENKIJEM U ZATVORU, TAJ STRES NIKO NE MOŽE DA RAZUME! Šljivančanin: Sud mu je potpuno UPROPASTIO ZDRAVLJE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track