ADRIJANA LIMA NOSI HALJINU U VENECIJI KOJA ZOVE NA GREH: Kad se okrenula, svi na crvenom tepihu su ZURILI u njenu pozadinu (FOTO)
Foto: Tiziana FABI / AFP / Profimedia

SMELO

ADRIJANA LIMA NOSI HALJINU U VENECIJI KOJA ZOVE NA GREH: Kad se okrenula, svi na crvenom tepihu su ZURILI u njenu pozadinu (FOTO)

Pop kultura -

Čuvena manekenka Adrijana Lima česta je gošća Filmskog festivala u Veneciji, godinama unazad. Na čuvenoj Mostri večeras se pojavila u intrigantnoj haljini u crnoj boji i sa svetlucavim detaljima. Slavna Brazilka prošetala je crvenim tepihom na premijeri filma "The killer" reditelja Dejvida Finčera. Da li ste očekivali ovakvo modno izdanje od nje?

Filmski festival u Veneciji bio je večeras malo drugačiji nego prethodnih godina. Nije bilo toliko zvanica na crvenom tepihu gde su se pored Adrijana Lime pojavile i i model Rouz Bertam i Tv Lice Hofit Guran. Na dešavanja i te kako ima uticaj štrajk holivudskih glumaca i scenarista koji je počeo pre nekoliko meseci.

Adriana Lima
foto: Anthony Harvey / Shutterstock Editorial / Profimedia

Manifestacija se ipak održava uprkos tom štrajku, pa pored brojnih filmskih detalja pristižu iz Venecije i modne priče. Adrijana Lima je na Filmskom festivalu u Veneciji čija je gošća bila ova poznata Srpkinja, pozirala u haljini širih rukava, sa uzanijim donjim delom. Na fotografijama spreda njeno modno izdanje bilo je daleko odmerenije nego na ostalim slikama, ali se i tada videlo da je materijal dosta providan, a izgledalo je i kao poznato modno ime ne nosi brushalter.

Izazovnost njene odeće došla je do izražaja kada se okrenula. Ispod haljine golih leđa nije bilo mesta za "standardni" veš što je sam kroj odeće dodatno naglasio.

Adriana Lima
foto: Alberto Terenghi / ipa-agency.ne / IPA / Profimedia

Lima se, sudeći po njenom osmehu, sjajno provela na premijeri, a i da je bilo više zvanica, bila bi u prvom planu. Frizura je dosta ležerna, a šminka usklađena sa tamnom boje haljine.

Njeno večerašnje izdanje dosta se razlikuje od njenog stila koji je promovisala pre trećeg porođaja. Zna se da je Adrijana Lima u trećoj trudnoći dobila višak kilograma, a prate je nažalost brojni komentari da više ne izgleda "lepo kao pre". Lepota je bila i ostala u oku posmatrača, a čini se da slavna manekenka pokušava da pronađe modni manir koji joj trenutno najviše odgovara. Lima prkosi kritikama i šalje poruku da se oseća veoma zavodljivo u svojoj koži, iako se navodno ne uklapa u standarde "besprekornog" izgleda. Pogledajte detalje u galeriji!

Adrijana Lima pozirala je na crvenom tepihu sa Albertom Barberom, direktorom 80. Filmskog festivala u Veneciji.

(Kurir.rs/Blic žena)

Bonus video:

00:10

ADRIJANA LIMA SLAVI UZ NAŠU MUZIKU: Hit Lepe Brene iznenadio je sve

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track