SLATKA OSVETA BIVŠEG MUŽA MEGAN MARKL: Ostavila ga je i uništila, jedva se oporavio, a sad je MILIONER i ljubi PRELEPU PLAVUŠU
Foto: Profimedia

NJOOJ NE CVETAJU RUŽE

SLATKA OSVETA BIVŠEG MUŽA MEGAN MARKL: Ostavila ga je i uništila, jedva se oporavio, a sad je MILIONER i ljubi PRELEPU PLAVUŠU

Pop kultura -

Vojvotkinja od Saseksa, Megan Markl, nastavila je sa svojim životom nakon razvoda, a isto je učinio i njen bivši suprug Trevor Engelson. Prema navodima njegovog prijatelja, karijera i porodični život mu je procvetao, prenosi Daily Mail.

- Trevoru je neko vreme bilo jako teško. On je dobar dečko, ali Megan ga je slomila kad je tražila razvod. Kad je počela da razgovara s princem Harijem, to ga je ponovo skrhalo zbog publiciteta oko braka, a zatim i intervjua s Oprom - rekao je Engelsonov prijatelj.

Trevor Engelson
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ipak, kad ga je nedavno sreo, situacija je bila u potpunosti drugačija. Trevor je stalno pričao kako je najsrećniji ikad, koliko voli da bude otac i da se nikad nije osećao ispunjenije.

- Svako u Trevorovom životu zna da ne treba spominjati reč “M”. Nastavio je dalje i na neki način, moglo bi se reći da ima bolji život od Megan. Verovatno ima više novca od nje sada, radi ono što voli i nije u centru pažnje. To je vrhunska osveta - dodao je njegov prijatelj.

Megan Markl
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Trevor je u srećnom braku s naslednicom Trejsi Kurland, čiji je pokojni otac izgradio bogatstvo od 500 miliona dolara pre svoje smrti uzrokovane komplikacijama od korone tokom 2021. godine. Trevor i Trejsi venčali su se 2019. godine i žive na prostranom imanju u Los Anđelesu s dvema ćerkama.

Budući da je Trejsi nasledila oko 250 miliona dolara, poslednje dve godine u spomen njenog oca održavaju golf turnire na kojima su prikupili više od milion dolara.

Trevor Engelson
foto: Profimedia

- Oni su vrlo bliska porodica i sjajan par. Trevor obožava svoju ženu i svoje dve devojčice. Kad je s njima, ne prestaje se da se smeje - objasnio je njegov prijatelj.

Kad je u pitanju karijera, Trevoru se takođe posrećilo. Njegova menadžerska i produkcijska firma Underground sa sedištem na Beverli Hilsu, stvorila je hit TV kriminalističku dramu "Snowfall", koja se prikazivala šest sezona, a u pripremi je i nastavak serije.

Uprkos tome, štrajk glumaca i pisaca koji još uvek traje, za razliku od mnogih u Holivudu, podržavao je od početka. Tokom štrajka, Engelson je učestvovao na protestima, dajući ljudima kafu i krofne.

Megan Markl, princ Hari
foto: RT Youth Power Fund/PLANET / Planet / Profimedia

- Trevor je na neki način tipičan agent ili menadžer, uvek priča sa svojim klijentima o raznim projektima. On je takođe jedna od najljubaznijih osoba u Holivudu. Nije neko ko je ikada tražio svetla reflektora i prećutkuje svoju velikodušnost - veruje njegov prijatelj.

Trevorov život trenutno je jako različit od onoga koji je delio s Megan. Par se upoznao u jednom baru 2004. godine i ubrzo su počeli da žive zajedno. Nakon sedam godina su se verili i venčali na plaži u Jamajci 2011. godine. Njen otuđeni otac Tomas Markl priseća se Engelsona s velikom ljubavlju, govoreći da mu se stvarno svideo Trevor.

Trevor Engelson
foto: Profimedia

- Uvek je bio tako ljubazan i pun podrške. Bio je savršen džentlmen prema mojoj ćerki i odnosio se prema meni s velikim poštovanjem. Kad je rekao da želi da je zaprosi, nisam mogao da budem srećniji - rekao je njen otac.

Veći deo braka Engelson se uvek pobrinuo za sve finansijske probleme, dok se Megan borila da postane uspešna glumica. Kad je dobila ulogu u seriji "Suits", Trevor je podržao njen odlazak u Toronto na snimanje serije od ukupno devet sezona.

- On je bio njena stena. Plaćao je najveći deo stanarine i stalno ju je podržavao. Uvek joj je bio veran, a kad je dobila "Suits", bio je njen najveći navijač - prepričava njegov prijatelj.

princ Hari, Megan Markl
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Veruje da je tada Megan počela da se udaljava od Trevora, a kad mu je rekla da želi razvod, razgovarao je s njenim ocem i zajedničkim prijateljima preko telefona satima, ne znajući gde je pošlo po zlu. Par se razveo 2013. godine, a Megan je Trevoru poslala prstenje nazad u Los Anđeles.

- Trebalo mu je neko vreme da se oporavi od nje. Kad se 2016. godine saznalo da je s princem Harijem, Trevor je prolazio kroz pakao. Prilazili su mu mediji, pa čak i prijatelji, pitajući ga kako se oseća - govori njegov prijatelj.

Engelson je navodno u jednom trenutku čak razmišljao o snimanju serije o čoveku čija se bivša žena zaljubila u princa, ali taj projekat se na kraju nije ostvario.

(Kurir.rs/ Jutarnji.hr)

Bonus video:

00:44

BBC povukao podkast o princu Hariju i Megan Markl!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track