"MOJA PROMUKLOST TRAJALA JE DUGO": Nenadu Okanoviću se zbog ove BOLESTI promenio glas! Najgori bol sam osećao kada bih jeo (FOTO)
Foto: Contrast Studios

godinama se borio sa želudačnom kiselinom

"MOJA PROMUKLOST TRAJALA JE DUGO": Nenadu Okanoviću se zbog ove BOLESTI promenio glas! Najgori bol sam osećao kada bih jeo (FOTO)

Pop kultura -

Zvezda serije „Selo gori, a baba se češlja“, glumac i voditelj Nenad Okanović otkrio je da se godinama borio sa želudačnom kiselinom, koja je uzrokovala i niz drugih problema. U emisiji „RTS Ordinacija“ naveo je i da mu se zbog ovog zdravstvenog problema promenio glas.

Na red za operaciju konačno je došao te 201. godine, ali je zbog pozitivnog testa na koronavirus morao da odloži i ponovo dobije termin krajem 2020. godine.

Nenad Okanović
foto: Youtube Printscreen/RTS Ordinacija

Međutim, nakon operacije pojavili su se i novi problemi.

„Najveći problem koji sam imao bio je kada bih jeo i nakon sat vremena počeo bih podrigivati i osećao bol. Taj podrigivanje trajalo je 20 sekundi i bilo je izuzetno neugodno. Često sam morao gurati prst u usta kako bih podstakao povraćanje, a samo nekoliko sekundi kasnije osećao bih glad“, ispričao je u emisiji „RTS Ordinacija“.

Nenad Okanović
foto: Dragana Udovičić

Nenad je gostovao u pomenutoj emisiji sa dr Skrobićem, koji je naveo da posledice želudačne kiseline mogu biti promuklost i oštećenje glasnih žica i zubne gleđi, prenosi Stil.

„Moja promuklost trajala je dugo, i nakon razgovora s doktorom zaključili smo da bi kiselina mogla biti uzrok toga“, ispričao je Nenad.

(Kurir.rs/Nova)

Bonus video:

01:36:15

SCENIRANJE 11.12.2022. NENAD OKANOVIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track