RODILA SVOM BRATU SINA I TVRDILA DA JE ON NJENA SUDBINA: Slavna glumica uništila je porodicu INCESTOM! Sve je počelo jedne večeri
Foto: IFA Film / United Archives / Profimedia

skandalozna afera

RODILA SVOM BRATU SINA I TVRDILA DA JE ON NJENA SUDBINA: Slavna glumica uništila je porodicu INCESTOM! Sve je počelo jedne večeri

Pop kultura -

Italijansko-australijska glumica Greta Skaki zaljubila se u brata od tetke, a tokom njihove afere dobili su sina, što je zgrozilo javnost, a posebno njenu porodicu. Naime, nastao je skandal neviđenih razmera kada je ova lepotica javno priznala da se zaljubila u sina svoje tetke. Zbog toga su svi članovi njene porodice bili jako ljuti na nju, a za tu ljubav nisu heli ni da čuju.

Ova situacija je posebno pogodila oca Grete Skaki. Nije nikako mogao da se pomiri s činjenicom da je njegova ćerka stupila u vezu sa sinom njegove sestre. Uprkos svim protivljenjima i burnim reakcijama, i izborila se za brak s Karlom Mantegacom, a 1997. dobili su i sina Matea.

Greta Skaki
foto: Profimedia

Greta se ceo svoj život trudila da se drži podalje od očiju javnosti, a u jednom intervjuu je priznala da je i sama bila užasnuta kada je shvatila da prema Karlu, koji je od nje stariji tri godine oseća nešto više.

- To se dogodilo jedne večeri kada je došao kod mene i to je bio potpuni šok. Dugo smo bili prijatelji pre nego što se ovo dogodilo i nikad ga pre nisam tako gledala. Definitivno sam bila užasnuta time i brinula sam se kako da kažem ljudima, odnosno porodici pre svega - rekla je Greta jednom prilikom.

Greta Skaki
foto: Profimedia

Greta je prvo od 1983. do 1989. bila u vezi s muzičarem Timom Finom, a kasnije i glumcem Vinsentom D'Onofriom, s kojim je dobila i ćerku, Lejlu Džordž. Ipak, nakon dve propale ozbiljne veze, Greta je pala u naručje neočekivanom muškarcu – svom bratu!

Vinsent ju je posebno povredio, a navodno zbog slomljenog srca nije mogla da radi četiri godine nakon raskida. Veza s rođakom isprva je bila strogo čuvana tajna. Toliko su skrivali svoj odnos od javnosti da se dugo nije znalo ni da su se nakon dugih godina braka na kraju i razveli – ali i da su ostali u dobrim odnosima.

Greta Skaki
foto: Profimedia

Danas su razvedeni već 12 godina, a navodno je raspadu ove šokantne ljubavi kumovalo različito viđenje onoga što je važno u životu. On je želeo miran, povučen život, a Gretu su ipak još privlačila svetla pozornica i filmova, pa su se zato i razveli.

"Imaju zajedničko dete i ostali su u dobrim odnosima. Jednostavno nisu bili suđeni jedno drugom. Greti je privatnost veoma važna i nikada joj nije bilo prijatno da razgovara o ličnim stvarima" rekao je izvor.

(Kurir.rs/Blic žena)

Bonus video:

00:30

ADVOKAT EMILIJA PETROVIĆ: Pedofilija i incest su dva odvojena krivična dela

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track