IMALA JE 16 OPERACIJA GRUDI, A ĆERKA JE NJENA KOPIJA PRE ODLASKA POD NOŽ: Sada svi strahuju da će se unakaziti kao majka (FOTO)
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

UPROPASTILA SE PLASTIČNOM HIRURGIJOM

IMALA JE 16 OPERACIJA GRUDI, A ĆERKA JE NJENA KOPIJA PRE ODLASKA POD NOŽ: Sada svi strahuju da će se unakaziti kao majka (FOTO)

Pop kultura -

Retko koja dama u Holivudu nije barem malo 'nadogradila' svoj izgled estetskim korekcijama, a upravo su te sitne popravke često bile uvod u potpunu katastrofu.

Pravi primer toga je 45-godišnja rijaliti zvezda Kejti Prajs koja je svoju nekada prirodnu lepotu zamenila plastikom i izgledom koji je sve bolesniji. Više ni ona sama ne zna koliko je zahvata na sebi napravila, a prvi se put operisala još kao 18-godišnjakinja.

Kejti Prajs
foto: Profimedia

Zato se mnogi pribojavaju da bi i njena 16-godišnja ćerka Princes, koja nosi majčinu prirodnu lepotu, mogla krenuti njenim stopama. Sada su se zajedno pojavile na jednom kozmetičkom događaju u Liverpulu, a neverovatno je koliko njena naslednica izgleda kao Kejti pre svih operacija.

Inače, Kejti je majka petoro dece, a Princes je dobila u braku s bivšim suprugom Peterom Andreom s kojim je bila u braku od 2005. do 2009. godine.

16-godišnja lepotica nosila je rozi top i svetle farmerke, a Kejti je prilično uskladila s njom samo što je birala farmerke s rupama i široku majicu kratkih rukava.

Kejti Prajs
foto: FARRELL - RYAN / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Kejtina majka Ejmi jednom je prilikom izjavila da se boji da njena ćerka boluje od telesne dismorfije, ozbiljnog psihičkog poremećaja u kojem osoba delove tela doživljava kao izrazito ružne, deformisane i neprivlačne.

'Možda sve to radi jer se ne oseća dovoljno privlačno ili je to možda telesna dismorfija. Deo problema je što dobija besplatne operacije jer je dovoljno ponuditi svoje ime da ih reklamira', rekla je njena majka. Teško je uopšte izbrojati šta je sve na sebi promenila, a prvi se put operisala još kao 18-godišnjakinja.

Kejti Prajs
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Osim što preteruje s plastičnim operacijama, Kejti Prajs poznata je po burnom ljubavnom životu i čestim promenama partnera, a jednom je i sama priznala da su muškarci glavni izvor njenih problema.

Navodno je za odlaske pod nož potrošila oko 500 hiljada funti, uključujući 16 intervencija na grudima, tri-fejs lifta, botoks, filere i podizanje zadnjice.

Kejti Prajs
foto: Profimedia

'Bojim se za sve te silne devojke koje tako mlade stavljaju filere i tako uništavaju lice... Ja sam lično požalila što sam s 18 prvi put povećala grudi... A što se tiče mojeg lica, svesna sam da izgleda veštačko, stavrno sam preterala sa zahvatima, ali nemam pravo žaliti se, na kraju krajeva, sama sam to napravila.

Imala sam više operacija grudi nego bivših ljubavnika. Ni ne znam koliko sam ih puta korigovala', priznala je Kejti.

(Kurir.rs/Story.hr)

Bonus video:

00:13

MILICA SE UDALA ZA MILIJARDERA KAZAHSTANCA A SVI JE PROZIVAJU DA JE PLASTIČNA: Bila sam mis Južne Srbije i pre svih operacija!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track