ZABRANIO PRIJATELJIMA DA SPOMINJU NJENO IME: Bivši muž Megan Markl ima novu ženu, ali prošla ljubav ga DO SRŽI povredila (FOTO)
Foto: Profimedia

i dalje je izbegava

ZABRANIO PRIJATELJIMA DA SPOMINJU NJENO IME: Bivši muž Megan Markl ima novu ženu, ali prošla ljubav ga DO SRŽI povredila (FOTO)

Pop kultura -

Bivši suprug vojvotkinje od Saseksa Megan Markl (42), Trevor Engelson (46), i dalje izbegava nekadašnju ženu. Za The Mirror je ispričao kako to čini jer mu je zadala 'dugotrajnu bol'. Njegovi prijatelji znaju da je ne smeju spominjati kad su u njegovoj blizini. Navodno u potpunosti izbegavaju tu temu.

Luela Alderson, suosnivačica aplikacije za dejtove 'So Syncd' objasnila je: 'Daleko od očiju, daleko od uma... To može biti korisna strategija za neke kada su u pitanju prekidi, a iza ovog koncepta stoji nauka... Dopamin je povezan sa zavisnošću. Kada više nemate redovan kontakt s bivšim, spoljašnji znakovi koji pokreću oslobađanje dopamina, poput slušanja njihovog imena, smanjuju se ili eliminišu'.

Megan Markl, Trevor Engelson
foto: Profimedia

Iako su se razveli 2014. godine, i dogodine će biti 10 godina da nisu zajedno, Luela kaže kako ne postoji normalan način za raskid.

'Treba vremena za izlečenje emocije i rane nakon razvoda i ne postoji vremenski period koji vam je potreban da bi vam bilo bolje. Čak i nakon što prođe dosta vremena, normalno je osećati tugu i gubitak. To je način na koji nas naše tijelo podseća da smo prošli kroz veliku promenu.

Trevor Engelson
foto: Profimedia

Louella je dodala kako bi zabranjivanje spominjanja Meganinog imena ili izbegavanje mogao biti proces izlečenja za njega. Osim toga, on je bio prisiljen svakoga dana u medijima pratiti Megan, koja se udaje za britanskog princa Harija. Nakon venčanja, medijski pritisak nije nestao, a onda su se preselili u Ameriku.

Megan Markl, princ Hari
foto: Netflix / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Stoga nije ni čudo da je nastojao pomoći sebi da je preboli tako što je izbegava, a i u društvu se ne spominje. Meganin bivši suprug venčao se 2019. za Trejsi Kurland, tako da se čini da su oboje krenuli dalje.

(Kurir.rs/Story.hr)

Bonus video:

03:32

ĐOLE ĐOGANI OTVORIO DUŠU I RASPLAKAO SE: RAZVOD SA SLAĐOM ME JE DOTUKAO! Bio skroz van sebe, a posle svega mu je rekla OVO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track