"VREME JE DA I ON DOBIJE POSAO": Britni godinama plaćala ALIMENTACIJU bivšem za izdržavanje dece! Sad je tome konačno došao KRAJ
Foto: Printscreen/Instagram

oslobodila se i toga

"VREME JE DA I ON DOBIJE POSAO": Britni godinama plaćala ALIMENTACIJU bivšem za izdržavanje dece! Sad je tome konačno došao KRAJ

Pop kultura -

Britni Spirs sa muzičarem Kevinom Federlajnom ima dvojicu sinova, a kako su deca nakon njihovog razvoda dodeljena Kevinu, pevačica je plaćala alimentaciju

Kako strani mediji pišu "pop princeza" odbrojava preostale dane plaćanja alimentacije bivšem suprugu Kevinu. Najstariji od njenih sinova, Šon Preston Federlajn, uskoro puno 18 godina. Izvor blizak Britni rekao je da je ona "umorna od plaćanja" novca Kevinu i da bi radije dala novčanu podršku direktno svojoj deci.

Kevin Federlajn, Britni Spirs
foto: Profimedia

Na emocionalnu distancu između Britni i njene dece, Kevin je dodao i fizičku distancu jer se preselio na Havaje sa ženom, što je otežavalo Britni da pokuša da ih vidi.

Izvor je za Dejlimejl rekao da je "vreme je da Kevin dobije posao". Objasnili su:

- Britni je laknulo što Šon 14. septembra puni 18 godina jer je umorna od plaćanja Kevinu sumanutu količinu novca. Ona će i dalje davati novac Kevinu još godinu dana, samo ne toliko. NJen drugi sin, Džejden Federlajn, neće napuniti 18 godina do 14. septembra 2024 - objasnio je izvor za Dejli mejl.

Britni Spirs
foto: Profimedia

Njihov trenutni sporazum je u skladu sa zakonom Kalifornije, jer je tamo došlo do njihovog razdvajanja i borbe za starateljstvo.

Britni se nedavno razvela od Sema Asgharija što je takođe moglo da izazove finansijski teret za nju. Međutim, Sem je ranije na društvenim mrežama potvrdio da su on i Britni potpisali predbračni ugovor pre braka. Osim toga, u izveštajima se navodi da on „ne dobija isplatu u slučaju razvoda“, a predbračni ugovor ga navodno sprečava da traži „bračno izdržavanje“.

(Kurir.rs/Magazin)

Bonus video:

01:10

BRITNI RAŠČUPANA I RAZMAZANA! FANOVI SE ZNOJE OD BRIGE: Pevačica tvrdi da je dobro, oni joj zbog ovog SNIMKA NE VERUJU! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track