ZOVU JE LOVCEM NA DEDICE Ko je 54 mlađa devojka s kojom je Al Paćino raskinuo? Najstariji s kojim je bila može da joj bude PRADEDA
Foto: VEGAN / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

SLAVNOM GLUMCU RODILA SINA

ZOVU JE LOVCEM NA DEDICE Ko je 54 mlađa devojka s kojom je Al Paćino raskinuo? Najstariji s kojim je bila može da joj bude PRADEDA

Pop kultura -

Kao bomba je svetom odjeknula vest da je slavni glumac Al Paćino (83) raskinuo s 29-godišnjom Nur Alfala, koja mu je pre samo tri meseca rodila sina.

Kako su preneli strani mediji, Nur je podnela i zahtev za starateljstvo, tražeći potpuno fizičko starateljstvo koje uključuje povremene posete slavnog glumca u "razumnoj" meri.

Nur Alfala
foto: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kako prenosi "The Blast", koji je dobio uvid u pravnu dokumentaciju, Alfala je sudu rekla da je spremna da Alu dodeli zajedničko pravno starateljstvo nad njihovim sinom, što bi mu dalo pravo da se izjasni o pitanjima vezanim za obrazovanje, veru, lečenje i još mnogo toga. Ona je sudu predala i dokument, koji je potpisao i svedok, a kojim Paćino priznaje očinstvo deteta.

Iako je trenutno aktuelna zbog odnosa sa slavnim glumcem, Nur je pažnju javnosti privukla i pre nego što je ušla u vezu s Alom Paćinom.

Al Paćino
foto: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

S obzirom na ljubavnu istoriju ove crnokose lepotice, zapravo je i očekivano da je završila u naručju slavnog glumca.

Nur je vatrena crnka koja je javnosti odavno poznata upravo po vezama s moćnim i znatno starijim muškarcima. Ona je i pre Paćina birala starije, poznate face. Priča se da bira samo one starije od 70 godina, a najmlađi dečko joj je bio 50-godišnji nemački biznismen i milioner Nikolas Bergruen. Navodno ga je prevarila s mladim glumcem Elijem Rotom, iako je to bilo samo nagađanje koje se nikada nije potvrdilo ni dokazalo.

Klint Istvud
foto: Roger / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pre nemačkog bogataša ljubila je još jednu holivudsku legendu, Klinta Istvuda, koji ima čak 92 godine, te tako može da joj bude ne samo deda, već i pradeda. Pre njega u njen krevet je zašao i rok muzičar Mik Džeger, koji ima 79 godina.

"Moje godine nisu bile važne. Moje srce ne zna šta vidi, ono samo zna kakav je osećaj. Bila je to moja prva ozbiljna veza, ali za mene je to bio srećan period. Mik je u boljoj formi od mene. Zaista poštujem što je tako disciplinovan", rekla je Nur u jednom intervjuu kada je komentarisala svoju vezu s pevačem.

Mik Džeger
foto: Profimedia

Par je uspešno krio svoju vezu sve dok jednom nisu snimljeni na večeri u Parizu tokom turneje The Rolling Stonesa. S druge strane, ni Al Paćino nije bio nevinašce. Pre Nur je gotovo 10 godina bio s Lusilom Sole (45), a uz njegovo ime su se povezivale brojne mlađane lepotice – no nijedna nije bila baš 54 godine mlađa. Nur tako obara rekorde iz godine u godinu – svake sezone, novi "dedica" nađe se u njenom naručju.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:55

ZBOG LEPOTE SAM U HOLIVUDU GUBILA ULOGE! Srpska glumica progovorila o STRAŠNOJ ISTINI u šou biznisu! Oči joj otvorio AL PAĆINO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track