DOVODIO LJUBAVNICU U KUĆU I SLOMIO SVAKO SRCE KOJE JE OSVOJIO: Život ovog poznatog glumca je zamršeniji od njegovih serija
Foto: Printscreen/Instagram

veliki zavodnik

DOVODIO LJUBAVNICU U KUĆU I SLOMIO SVAKO SRCE KOJE JE OSVOJIO: Život ovog poznatog glumca je zamršeniji od njegovih serija

Pop kultura -

Turski glumac Ismail Hačioglu, koji je pre nekoliko godina u Srbiji skrenuo pažnju na sebe ulogom Hasana u seriji "Dete", često je na meti turskih tabloida zbog svog burnog ljubavnog života.

Glumac čija je porodica emigrirala u Istanbul iz Bugarske ima dugu i uspešnu karijeru, tokom koje je igrao u nizu popularnih filmova i serija, a uvek je važio za miljenika ženskog dela publike.

Rešio je, međutim, da se skrasi 2010. godine, kada je rekao "da" glumici Vildan Atasever, koju pamtite po popularnoj turskoj seriji "Opasna ljubav".

Sve je trajalo pet godina, da bi se Ismail iznenada razveo i već 2016. oženio lepom Dujgu Kumarki, a uskoro je par dobio ćerku Jemin.

Međutim, ispostavilo se da ni ovo nije bila ljubav za ceo život – posle četiri godine braka, Dujgu je podnela zahtev za razvod, a Ismail je viđen na odmoru s Merve Čagiran, šest godina mlađom glumicom koja je u seriji "Dete" glumica Akče.

Uskoro je izvor blizak glumcu potvrdio da je on zaista prevario suprugu s koleginicom, kao i da je situacija posebno teška jer je ona dolazila u njegovu kuću i bila prijateljica njegove žene Vildan.

– Njih su dvoje već neko vreme u ljubavnom odnosu, ali ne žele govoriti o tome, jer je Ismail do pre nekoliko dana bio oženjen. Njihova veza započela je nakon završetka snimanja serije, a Merve je bila i čest gost u Ismailovoj kući, pa se sprijateljila i s njegovom ženom – rekao je izvor.

Navodno par nije uspevao da sakrije hemiju, a na setu serije "Dete" su očigledno jedva čekali ljubavne scene. Štaviše, anonimni izvor sa snimanja tvrdio je da bi se "toliko uživeli da je svima bilo neprijatno" i da su više puta "otišli predaleko u garderobi".

– Nisu se nimalo obazirali na druge – otkrio je.

Usledio je neminovni razvod od Dujgu, koja se na društvenim mrežama zahvalila svima na podršci i zamolila javnost da je ne pita da se oglašava povodom suprugove prevare. Kako je istakla, ona se neće "spuštati na taj nivo, jer to nije njen stil", a dodala je i da istina uvek, pre ili kasnije, ispliva.

Posebno je intrigantna bila njena poruka da "arogantni uvek misle da su u pravu".

Odmah potom pojavile su se i glasine da je glumac zaprosio ljubavnicu i da je ona pristala, ali do braka nije došlo – Ismail je uskoro počeo da se viđa s glumicom Aslihan Gurbuz.

Ponovo se šuškalo o braku, a opet je usledio raskid. Prema pisanju turskih medija, Ismail Hačoglu je odbijao da se ponovo oženi, preko čega Aslihan nije mogla da pređe.

(Kurir.rs/Glossy)

Bonus video:

08:00

SVAKI 4 BRAK U SRBIJI ZAVRŠI SE RAZVODOM, PREVARA GLAVNI UZROK: Stručnjak objasnio kako vara žena, a kako muškarac RAZLIKA OGROMNA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track