SNIMAK SIGURNOSNE KAMERE RAZORIO NJEGOV BRAK: Ćerkice sad žive sa njim, a svi se pitaju ŠTA SE DEŠAVA sa njegovom suprugom (FOTO)
Foto: Profimedia

RANIJE SE BORILA SA DEPRESIJOM

SNIMAK SIGURNOSNE KAMERE RAZORIO NJEGOV BRAK: Ćerkice sad žive sa njim, a svi se pitaju ŠTA SE DEŠAVA sa njegovom suprugom (FOTO)

Pop kultura -

Razvod glumice Sofi Tarner i pevača Džoa Džonasa jedna je od najpraćenijih tema iz sveta šou-biznisa. U papirima koje je on predao na sudu, nalazi se njegov zahtev za starateljstvo nad decom, a navodi se i da će možda tražiti više od zajedničkog starateljstva. Jedan od poznate braće Džonas pojavio se juče sa ćerkicama koje žive sa njim poslednja tri meseca.

Pevač Džo Džonas bio je u Los Anđelesu sa ćerkama, Vilom (3) i jednogodišnjom naslednicom čije ime on i Sofi Tarner još nisu saopštili javnosti. Sa njima je bila i njegova prijateljica koja mu je pomagala oko dece.

Džonas je tražio da sudije donese plan kojim će se odrediti da on i Sofi Tarner što češće viđaju ćerke, pomenuo je i alimentaciju tvrdeći da su oboje u mogućnosti da plaćaju taj novac i da bi tako i trebalo da bude.

Sofi Tarner borila se ranije sa depresijom, o čemu je pričala u podkastu doktora Dila, objavljene su njen slike iz provoda nakon vesti o razvodu, a Daily mail je juče pisao da se ona osećala zarobljeno u braku i da želi da se ponovo oseti mladom. To je ipak samo jedna strana priča, treba do kraja čuti njenu priču pre bilo kakvog zaključka.

Sofi Tarner
foto: Profimedia

Glumica je ponešto i rekla jučerašnjim zajedničkim saopštenjem o razvodu nje i Džoa Džonasa sa kojim je u braku od 2019: "Nakon četiri prekrasne godine braka zajednički smo odlučili da prijateljski prekinemo naš brak. Postoji mnogo spekulacija o razlogu, ali ovo je zaista zajednička odluka i iskreno se nadamo da svi mogu da poštuju naše želje za privatnošću za nas i našu decu".

(Kurir.rs/Blic žena)

Bonus video:

01:39

RAZVOD SA AMIDŽIĆEM MI JE BILA SMRT BEZ UMIRANJA! Manekenka otvorila dušu, a potom otkrila KAKAV ODNOS SADA IMA SA OGNJENOM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track