VODITELJ JE ZNAO ZA NJEGOVA ZLODELA? Isplivao stari intervju glumca koji je OSUĐEN ZA SILOVANJE! Snimak izaziva JEZU (VIDEO)
Foto: Twitter/WUTangKids

MREŽE PREPLAVLJENE

VODITELJ JE ZNAO ZA NJEGOVA ZLODELA? Isplivao stari intervju glumca koji je OSUĐEN ZA SILOVANJE! Snimak izaziva JEZU (VIDEO)

Pop kultura -

Isplivao je stari snimak Denija Mastersona koji baca zastrašujuće novo svetlo na silovanja dveju žena zbog kojih je američki glumac osuđen na 30 godina zatvora do doživotne robije.

Video iz 2004. godine prikazuje gostovanje zvezde serije "Vesele sedamdesete" u NBC-jevoj emisiji "Late Night with Conan O'Brien". Silovanja za koja je osuđen dogodila su se godinu dana ranije.

Novinar na snimku pita Mastersona, koji je tada imao 28 godina, zašto više nema naglasak s Long Ajlenda, odakle je rodom. Masterson mu kaže da to "jednostavno nestane prirodno".

"Uskoro ćeš biti uhvaćen"

Glumac zatim kaže da ga njegov prijatelj, glumac Bodi Elfman, uvek zadirkuje zbog njegovog naglaska pa ga imitira. "Zdravo, moje ime je Deni Masterson, želiš li da mi dodirneš j*ja", on kaže.

Zbunjeni Obrajen ga pita: "Pa zašto to uopšte tražiš od ljudi? To je važnije pitanje", na šta Masterson odgovara: "Mislim, imam ih, znaš na šta mislim? Svi bi trebalo da ih zgrabe."

Obrajen, što su mnogi tada protumačili kao nastavak šale, zatim kaže nakon pauze: "Čuo sam za tebe. I uskoro ćeš biti uhvaćen. Znam da hoćeš." Masterson mu odgovara: "Hoću."

Deni Masterson
foto: Profimedia

Silovanja su se dogodila u vreme emitovanja "Veselih sedamdesetih"

Podsetimo, sudija Višeg suda u Los Anđelesu Čarlejn Olmedo izrekla je kaznu 47-godišnjem glumcu nakon što je odbacila zahtev odbrane za novo suđenje i saslušala izjave žrtava. "Gospodine Masterson, vi ovde niste žrtva. Vaši postupci pre 20 godina oduzeli su drugoj osobi izbor. Vaši postupci pre 20 godina bili su kriminalni i zato ste ovde", rekla mu je sudija.

"Niste osuđeni na temelju glasina, aluzija, tračeva i nagađanja. Osuđeni ste na temelju dokaza koje je 12 ljudi u poroti smatralo verodostojnima. Osuđeni ste jer je svaka od žrtava nekome prijavila silovanja nedugo nakon što su se silovanja dogodila", dodala je. Mastersonova supruga rasplakala se nakon presude.

Porota od sedam žena i pet muškaraca proglasila je Mastersona krivim po dvema tačkama optužnice nakon sedam dana većanja. Oba silovanja dogodila su se u Mastersonovoj kući u Holivud Hilsu 2003, kada je bio na vrhuncu slave, u vreme emitovanja "Veselih sedamdesetih", u kojima je glumio Hajdija.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:53

DANIJELI JE POMAGAO NEKO IZ SVETA POLITIKE, A ZNAM I KO! Branislav Lečić o optužbi za silovanje: Smetao sam nekome sa zapada

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track