KO JE ŽENA KOJOM JE ZAMENJENA MEGAN MARKL: Fanovi šokirani koliko liči na vojvotkinju, a evo šta će raditi s Harijem (FOTO)
Foto: TMZ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

NEĆE SE SRESTI S OCEM I BRATOM

KO JE ŽENA KOJOM JE ZAMENJENA MEGAN MARKL: Fanovi šokirani koliko liči na vojvotkinju, a evo šta će raditi s Harijem (FOTO)

Pop kultura -

Princ Hari (38) ovih dana je stigao u London kako bi prisustvovao humanitarnoj ceremoniji WellChild. Nakon toga odlazi u Dizeldorf u Nemačku na Invictus igre. Kako se i nagađalo, princ se neće susresti s članovima kraljevske porodice, iako će u tom trenutku u istom gradu biti i njegov otac, kralj Čarls (74) i brat, princ Vilijam (41).

Znalo se da se u Londonu Hariju neće pridružiti njegova supruga, nekadašnja glumica Megan Markl (42), ali organizatori Invictusa hvalili su se kako će doći na ceremoniju zatvaranja, gde će s Harijem voditi deo o takmičarima.

princ Hari, Megan Markl
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Izgleda kako su se stvari promenile jer u zvaničnom programu umesto Megan stoji ime glumice i TV voditeljke, Hadnet Tesfai (44). Reč je o nemačkoj voditeljki koja je poreklom iz Eritreje, a na društvenim mrežama već su krenule priče kako ih voditeljka podsjeća na Megan.

Na Instagramu je prati više od 40 hiljada ljudi, često putuje i odlazi na razne događaje. Ovog proleća uživo je videla slonove i rekla kako taj trenutak nikada neće zaboraviti. Otvorenog je uma i spremna na razne avanture, po čemu je takođe nalik na vojvotkinju, ističu pratioci.

Invictus je Hari pokrenuo pre devet godina, a sve u cilju što bržeg oporavka vojnika koji su bili povređeni u vojnim operacijama. Na taj način je i odao počast svima onima koji služe svojoj zemlji. Na otvaranju ove subote će održati govor, igre traju sve do 16. septembra, kada je trebalo Megan da mu se pridruži. Ona je s njim na tom događaju bila prošle godine, kada su podržali i još neke dobrotvorne organizacije.

Ipak, kako navodi Daily Mail, organizatori se i dalje nadaju da će ugledati Megan na pozornici, a dobro upućeni izvori tvrde da su vesti na stranici o zameni Megan s voditeljkom Hadnet velika greška. Očekuju da će se Megan pojaviti na bini sa suprugom osmog dana trajanja igara, a zašto je onda došlo do promene Harijeve suvoditeljke na zvaničnim stranicama ostaje misterija.

U Nemačkoj će se zbog tih igara održati protest, i to zato što pojedini građani smatraju da Invictus podstiče na "normalizaciju" rata. Organizatori su negirali da time podstiču na regrutaciju nemačke vojske i učestvovanje u raznim stranim misijama.

princ Hari, Megan Markl
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Podsetimo, Hari je nedavno ostao bez titule Njegovog Kraljevskog Visočanstva na zvaničnim stranicama britanske kraljevske porodica. Za njega je to zasigurno bio težak udarac, ali mnogi ističu kako barem nikad neće izgubiti titulu vojvode od Saseksa, koju je dobio u maju 2018. od bake, kraljice Elizabete II, nakon što se venčao s Megan. Inače, danas se obeležava prva godišnjica smrti najdugovečnije britanske vladarke, a na njenim poslednjim fotografijama mnogi su uočili jeziv detalj.

(Kurir.rs/ Story.hr)

Bonus video:

03:21

PRINC HARI JE ILI LICEMERAN ILI SAMO GLUP Novinarka: Njegov prljav veš odgovara dvoru U SVAKOJ GENERACIJI POSTOJI OSOBA KAO ON

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track