CEO SVET PRIČA O HALJINI U KOJOJ JE KEJT DOŠLA NA POMEN: Svima je za oko zapao 1 DETALJ koji je nekada nosila pokojna kraljica
Foto: Shutterstock

u skladu sa ceremonijom

CEO SVET PRIČA O HALJINI U KOJOJ JE KEJT DOŠLA NA POMEN: Svima je za oko zapao 1 DETALJ koji je nekada nosila pokojna kraljica

Pop kultura -

Pre tačno godinu dana preminula je čuvena kraljica Elizabeta II. Na ovaj važan dan za kraljevsku porodicu, protokoli su u punom jeku, pa je gotovo cela porodica okupljena. Kejt Midlton je zajedno sa svojim suprugom princem Vilijamom došla u katedralu kako bi položili venac pored portreta preminule kraljice tokom službe u katedrali Svetog Davida.

Prva godišnjica smrti kraljice Elizabete Druge obeležena je malom privatnom službom u staroj katedrali u Velsu. Ljudi su se od ranog jutra okupljali kako bi videli Kejt i Vilijama, koji su stigli tek popodne. Oni su srdačno pozdravili okupljene građane pre nego što su ušli u katedralu kako bi prisustvovali desetominutnoj službi u čast kraljice.

Vilijam je išao pored Kejt, a Kejt je stavila buket belih ruža ispred fotografije kraljice Elizabete II.

Za ovu priliku, Kejt je izabrala jednostavnu haljinu boje burgundija, sa dva zlatna dugmeta koja su izgledala drugačije u dnevnom svetlu u poređenju sa tamom katedrale.

Haljina klasičnog A kroja doprinela je ozbiljnom i suzdržanom izgledu Kejt, a uz nju je nosila i minđuše koje su nekad pripadale preminuloj kraljici. Kejt je upotpunila svoj izgled fascinatorom iste boje i salonkama sa visokom potpeticom koje su je učinile besprekornom.

Ovaj trenutak dolazi u isto vreme kada je Vilijamov brat, princ Hari, posetio tajnu kapelu Svetog Đorđa u Vindzoru, mestu gde je sahranjena kraljica.

Dok nacija obeležava prvu godišnjicu smrti kraljice Elizabete, okupljeni građani su se okupili ispred Bakingemske palate, a vojni pozdravi u čast Njenog Veličanstva odjekivali su širom Ujedinjenog Kraljevstva.

Kraljica Elizabeta
foto: Profimedia

Vilijam i Kejt su podelili svoje omiljene slike pokojne monarhinje i izjavili:

"Danas se sećamo izuzetnog života i nasleđa Njenog pokojnog Veličanstva kraljice Elizabete. Nedostajaćeš svima."

(Kurir.rs/Najžena)

Bonus video:

00:15

CECI PRIPIJENA HALJINA NAGLASILA OBLINE! Pevačica se pojavila u VRELOJ toaleti, podigla kosu, a na kraju završila BOSA! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track