SERGEJ TRIFUNOVIĆ PONOVO KAŽNJEN U SPLITU: Samo nekoliko sati posle SUDA glumca zaustavila POLICIJA
Foto: Zorana Jevtić

NOVI INCIDENT

SERGEJ TRIFUNOVIĆ PONOVO KAŽNJEN U SPLITU: Samo nekoliko sati posle SUDA glumca zaustavila POLICIJA

Pop kultura -

Glumac Sergej Trifunović ponovo je kažnjen sa 200 evra nakon što je pred Opštinskim prekršajnim sudom u Splitu prethodno kažnjen sa 500 evra zbog držanja psa bez nadzora i vređanja policijskih službenika.

Kako piše Slobodna Dalmacija, nekoliko sati nakon što je izašao iz sudnice Sergej Trifunović je izveo svog nemačkog ovčara u šetnju u subotu oko 12.55 sati, pa su ga policija i komunalna služba zatekle kako njegov pas slobodno šeta Bosanskom ulicom, u samom centru grada, bez povoca i zaštitne korpe, dakle bez ikakvog nadzora, piše pomenuti portal.

Sergeju je izrečena kazna od 200 evra u vidu prekršajnog naloga, a kako je Trifunović platio kaznu odmah, naplaćeno mu je samo dve trećine kazne - 133 evra.

Sergej Trifunović
foto: Vladimir Šporčić

Naime, ako pas šeta bez povodca, mora imati zaštitnu korpu, a ako je na povocu ne mora. Nemački ovčar je kategorija psa koji se tretira kao životinja koja može ugroziti ljude, navodi se.

- Ovde Trifunović više ne može da kaže da nije video nikakav znak o zabrani šetanja psa bez povoca i korpe kao što je govorio nakon incidenta na Kašteletu, kada je pas trčao među kupačima više od dvadeset minuta, niti o "ludači" koja ga je prijavila - navodi Slobodan Dalmacija.

Podsetimo, Sergej Trifunović priveden je juče u Splitu zbog vređanja policajca kao i držanja psa bez nadzora, a nakon što je pušten na slobodu i kažnjen, glumac se oglasio na svom Instagramu.

Nakon što je pušten na slobodu i kažnjen, Sergej Trifunović se oglasio na svom Instagramu.

- Ok. Ajmo ovako. Maltretiranja koja sam danas doživeo mogu da se uporede sa istorijskim slikama u kojima gradom paradiraju policijske snage sa nekakvim prasećim glavama u majicama sa kragnom i Pit Bull sekjuriti bedžom, koji maltretiraju meštane i vlasnike kafića koji se ližu sa gradskom vlasti. Maltretiranja koja sam danas istrpeo nisam nikad i nigde. Da kontraparafraziram Olivera Dragojevića - nikada više neću doći u Split - napisao je Sergej.

- Adio. A bilo je lipo i svi vi moji dragi prijatelji iz Splita ste uvek dobrodošli - dodao je Trifunović.

(Kurir.rs/ Blic)

Bonus video:

00:09

Sergej Trifunović na premijeri filma Munje sa ocem

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track