POGLEDAJTE NEPRIJATAN SUSRET PRINCA HARIJA I BEKAMOVOG SINA: Ovo je dokaz da je PUKLA TIKVA između njih, a sve je počelo od Megan
Foto: APPLE TV/TNI PRESS LTD. / IMP Features / Profimedia

PODGREJANA ŠUŠKANJA

POGLEDAJTE NEPRIJATAN SUSRET PRINCA HARIJA I BEKAMOVOG SINA: Ovo je dokaz da je PUKLA TIKVA između njih, a sve je počelo od Megan

Pop kultura -

Na društvenim mrežama pojavili su se snimci koji svedoče o odnosu princa Harija i Bekamovog sina. Princ i Bruklin Bekam Pelc sreli su se u Majamiju, a, kako pišu američki tabloidi, obojica su se uputili na utakmicu LAFC-a protiv Intera iz Majamija.

Na društvenim mrežama, tačnije na X-u (nekadašnjem Tviteru) pojavio se video u kom su telohranitelji vojvodu od Saseksa na brzinu sproveli pored Bruklina i njegove supruge Nikole. Hari je pogledao prema paru, ali nije ih pozdravio. Oni su stajali po strani dok je fokus bio usmeren na princa.

Ovaj događaj dodatno je produbio glasine o prekidu prijateljstva Bekamovih s Harijem i Megan. Navodno je Megan optužila Viktoriju Bekam da je odavala informacije o njima nakon što je u nekolicini medija izašla - njena bjuti rutina.

Inače, Amerikanci pišu da je Hari utakmicu na kojoj je glavna zvezda bio Leo Mesi gledao iz VIP lože koja se plaća 9.000 dolara po utakmici.

Princ Hari
foto: APPLE TV/TNI PRESS LTD. / IMP Features / Profimedia

Podsetimo, medijski stupci ranije su se punili i odnosnom Viktorije Bekam i Bruklinove supruge Nikole. Navodno ni njih dve se nisu slagale, a mnogo se pisalo i o odnosima u porodice.

- Nameravala sam i stvarno sam želela da Viktorija dizajnira haljinu, a onda je nekoliko meseci pre Viktorija shvatila da njen atelje to ne može da uradi pa sam morala da odaberem drugu haljinu. Nije rekla ne možeš da je nosiš, niti sam ja rekla da ne želim da je nosim - izjavila je Nikola, koja dolazi iz bogate porodice Pelc.

Nikola Pelc, Bruklin Bekam
foto: affinitypicture / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nesuglasice između snaje i svekrve su počele uoči venčanja Bruklina i Nikole, koje se odvilo u aprilu 2022. u SAD. Viktorija je navodno htela da bude uključena u pripreme oko ovog glamuroznog venčanja i htela je da dizajnira venčanicu za Nikolu, ali to se nije dogodilo. Šuškanja oko razmirica u porodici Bekam sve su glasnija u zadnje vreme, pa je Nikola iskoristila priliku kada je njen suprug dao intervju za novo izdanje časopisa Vanity Fair, te je dala svoju verziju ove priče.

Bekamovi nisu bili srećni kako se porodica njihove snaje ophodila prema njima na venčanju, Navodno zameraju Pelcovima što im nisu obezbedili mesto za velikim stolom za kojim su sedeli mladenci i uži članovi porodice Pelc. Viktorija i Dejvid imali su utisak kako su ih isključili iz sinovljevog venčanja i osećali su se kao uljezi u celoj ovoj priči i od tada su odnosi između Pelcovih i Bekamovih zahladili.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:21

PRINC HARI JE ILI LICEMERAN ILI SAMO GLUP Novinarka: Njegov prljav veš odgovara dvoru U SVAKOJ GENERACIJI POSTOJI OSOBA KAO ON

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track