INSTAGRAM JE DOSLOVNO EKSPLODIRAO ZBOG NJENIH VRELIH FOTKI: Za 24 sata 5 miliona lajkova, a tvrdi da je sve delo MAJKE PRIRODE
Foto: HEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

UTICAJ

INSTAGRAM JE DOSLOVNO EKSPLODIRAO ZBOG NJENIH VRELIH FOTKI: Za 24 sata 5 miliona lajkova, a tvrdi da je sve delo MAJKE PRIRODE

Pop kultura -

Od klana Kardašijan/Džener smo navikli da nas "bombarduje" golišavim fotografijama, no mlađana Kendal nikada nije bila toliko ažurna u tome! Atraktivna brineta maksimalno je posvećena manekenskoj karijeri, te su joj društvene mreže u drugom planu. Međutim, i ona je nedavno pokazala da i te kako ume da zagreje atmosferu na Instagramu.

Kendal je nedavno objavila spontane fotografije na kojima je u modernom, jednostavnom teget kupaćem kostimu, pokazavši pritom izvajanu, veoma lepu figuru.

Kendal Džener
foto: Printscreen Instagram

Za razliku od svojih sestara, ova 27-godišnjakinja nije poznata po raskošnim oblinama, a to se nije ni potrudila da promeni plastičnim operacijama, već je ostala verna sebi.

Duge noge, tanak struk i lep oblik tela definitivno su joj pomogli na putu ka tome da se ostvari kao jedna od najtraženijih manekenki današnjice. Ove fotografije prikupile su neverovatnih 5 miliona lajkova za jedan dan, ali i brojne pozitivne komentare.

Kendal Džener
foto: Printscreen Instagram

"Izgleda veoma lepo i prirodno", "Fantastična figura bez ikakve sumnje", "Jedina zgodna žena u celoj porodici", "Bog joj je stvarno dao savršeno telo", "Za mene je ovo figura iz snova", "Tako elegantna građa", samo su neki od komplimenata.

(Kurir.rs/ Blic žena)

Bonus video:

00:06

Da li postoji manji bikini? Eleonora Miljković se svukla, grudi samo što ne ispadnu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track