"ČETIRI GODINE SI MI TO RADIO, NIKO NIJE PRIMETIO" Slavnu glumicu baka izvukla iz PAKLA INCESTA, odlučila da progovori o svemu
Foto: CRY-MPP / The Photo One / Profimedia

SNIMILA DOKUMENTARNI FILM

"ČETIRI GODINE SI MI TO RADIO, NIKO NIJE PRIMETIO" Slavnu glumicu baka izvukla iz PAKLA INCESTA, odlučila da progovori o svemu

Pop kultura -

Zvezda filma "Nemoguća misija", francuska glumica Emanijel Bear, odlučila je da s javnošću podeli svoju šokantnu priču o tome da je kao devojčica bila žrtva incesta.

Šokantne tvrdnje danas 60-godišnja glumica iznela je u novom dokumentarnom filmu "Un silence si bruyant" (Glasna tišina) koji će premijerno biti prikazan u Francuskoj, 24. septembra.

Njena pomoćna rediteljka Anastasija Mikova rekla je medijima da napadač nije bio njen otac, pevač Gaj Bear, ali i da identitet osobe neće otkriti javnosti. Trenutno je poznato da je zlostavljanje krenulo kada je glumica imala 10 godina, kao i da se nastavilo do njene 14.

U poruci kojom se obratila na konferenciji za medije, glumica je izjavila da u početku nije htela da govori o sebi, već o drugim žrtvama incesta. "Ali njihova iskrenost i hrabrost su me naterali da i ja progovorim", rekla je.

U jednom delu dokumentarca, čuo se njen glas usmeren njenom zlostavljaču.

"Budući da moj otac, moja majka i moji prijatelji nisu ništa primetili, mogao si ovo da ponoviš, i jesi, tokom četiri godine'.

Spasla ju je njena baka, otkrila je glumica.

Bear, koja glumi od 1972. godine, iza sebe ima više od 60 filmskih i televizijskih uloga, a osvojila je i brojne nagrade. U prvom filmu iz franšize "Nemoguća misija" iz 1996. godine, u režiji Brajana De Palme, odigrala je ulogu agentkinje Kler Čelp.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:30

ADVOKAT EMILIJA PETROVIĆ: Pedofilija i incest su dva odvojena krivična dela

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track