ILON MASK IMA JOŠ JEDNO TAJNO DETE S BIVŠOM? I ovog puta je milijarder izabrao BIZARNO ime, komentari na mrežama pljušte!
Foto: Profimedia

da li je moguće?!

ILON MASK IMA JOŠ JEDNO TAJNO DETE S BIVŠOM? I ovog puta je milijarder izabrao BIZARNO ime, komentari na mrežama pljušte!

Pop kultura -

Sutra izlazi nova biografija o Ilonu Masku u kojoj autor Volter Ajzakson (Walter Isaacson) tvrdi da milijarder ima treće, tajno dete s bivšom partnerkom Grajms.

Biografija imena Ilon Mask delo je poznatog autora koji je inače napisao i biografiju o Stivu Džobsu, a u novoj knjizi koju je recenzirao Njujork Tajms otkriveno je ime tajnog deteta milijardera i pevačice.

ruski brod, Ilon Mask, ruski vojni brod
foto: Alexander Kazakov/Kremlin Pool / Zuma Press / Profimedia, Britta Pedersen / AFP / Profimedia

X Æ A-12 i "Y"

Podsetimo, Mask i Grajms otkrili su svoju vezu u maju 2018. Njihov prvi sin X Æ A-12 rođen je u maju 2020., a drugo dete, ćerka Exa Dark Sideræl Mask ili "Y" stigla je u decembru 2021.

Par se u međuvremenu razveo, ali ispostavilo se da imaju treće dete, čije je postojanje do sada bilo tajna, a sada je potvrđeno u biografiji.

Techno Mechanicus

Treće dete Maska i pevačice navodno se zove Tehno Mekanikus (Techno Mechanicus) ili, skraćeno, Tau.

U osvrtu na biografiju, spisateljica Njujork Tajmsa Dženifer Salai kaže: "Muzičarka Grajms, majka troje Maskove dece (postojanje trećeg, Techno Mechanicusa, nadimka Tau, dosad je držano u tajnosti), njegov ‘demonski’ bes opisuje kao mentalni sklop koji 'uzrokuje mnogo haosa.' Ona takođe insistira da mu to omogućuje da obavi posao."

Reakcije na ime

Korisnici društvenih medija pohrlili su na X (donedavno poznat kao Tviter) kako bi komentarisali ime trećeg deteta bivšeg para.

"Neću lagati, Techno Mechanicus je ludo ime", napisao je neko, a drugi komentarisao: "Imaju apostrof u svom imenu i ne mogu koristiti pola veb stranica. Ovoj jadnoj deci neće biti lako".

"Bojim se da ćemo mu morati dozvoliti da pravi još dece. Ova imena su super", dodao je treći.

"Jadno dete... ‘Hej, niko ne sluša tehno", piše četvrti, a peti se našalio: "Barem se može izgovoriti".

Inače, Mask ima ukupno desetoro dece s tri različite žene.

(Kurir.rs/Index)

Bonus video:

01:04

Ilon Mask nakratko nije bio najbogatiji na svetu! STRUČNJAK ŠOKIRAO TVRDNJAMA: Oni nemaju moral, TI LJUDI SVE MERE NOVCEM!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track