NOVAKOVOJ POBEDI PRISUSTVOVALA I SVETSKA LEPOTICA: Kažu da je otkrila tajnu VEČNE MLADOSTI, a evo šta je zapravo ISTINA (FOTO)
Foto: Andrew Schwartz / SplashNews.com / Splash / Profimedia

pomno pratila novaka na terenu

NOVAKOVOJ POBEDI PRISUSTVOVALA I SVETSKA LEPOTICA: Kažu da je otkrila tajnu VEČNE MLADOSTI, a evo šta je zapravo ISTINA (FOTO)

Pop kultura -

Istorijski meč Novaka Đokovića koji je noćas osvojio 24. grend slem titulu pobedivši u finalu US Opena u Njujorku Danila Medvedeva, nije propustila ni slavna manekenka koja izgledom mnoge zbunjuje jer kako oni kažu, njen izgled kaže jednom, a datum rođenja nešto sasvim drugo. Čuveno modno ime svedočilo je uživo Noletovoj pobedi.

Slavna Kristi Brinkli (69) bila je noćas na tribinama US Opena, pomno je pratila Novaka Đokovića na terenu, a bodrila ga je i na Instagramu, objavivši njegovu sliku sa terena. Da li se rukovodi onom da svakog treba podržati ili je poraženom teniseru pružila podršku, ali je nakon meča postavila i Medvedevu sliku.

Novak Đoković
foto: Printskrin/Instagram

Možda ipak više naginje Noletovoj navijačkoj ekipi. Kristi Brinkli gledala je Novaka Đokovića i 2018. na US Openu kada je naš teniser igrao protiv Huana Martina del Potra. I tada je "šokirala" mnoge svojom mladolikošću, ali ne samo to.

Kristi Brinkli
foto: Printskrin/Instagram

Ova slavna manekenka oduvek je plenila lepotom, ali neki smatraju da je danas još zanosnija nego ranije. Kristi Brinkli ruši predubeđenja da je atraktivnost rezervisana samo za mladost, a kako joj pošlo za rukom da prevari vreme? Ovo su metode Kristi Brinkli koje su delotvorne u njenom slučaju: ona je od 13. godine vegetarijanka, pije dosta tečnosti, ne izlaže se Suncu bez krema sa zaštitinim faktorom, koristila je botoks i filere, ali je razočarana rezultatima odustala od ovakvih tretmana. I nije "opterećena" godinama.

(Kurir.rs/Blic žena)

Bonus video:

15:17

ĐOKOVIĆ POKORIO AMERIKU: Novak se osvetio Medvedevu u finalu Ju Es opena i osvojio 24. grend slem titulu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track