DOŠLA NA MEČ NOVAKA ĐOKOVIĆA, A PAŽNJU UKRALO NJENO ZALEĐENO LICE: Svi se pitaju šta se desilo s Nikol Kidman (FOTO)
Foto: Chryslene Caillaud / Panoramic / Panoramic / Profimedia

PRETERALA S BOTOKSOM

DOŠLA NA MEČ NOVAKA ĐOKOVIĆA, A PAŽNJU UKRALO NJENO ZALEĐENO LICE: Svi se pitaju šta se desilo s Nikol Kidman (FOTO)

Pop kultura -

Glumica Nikol Kidman (56) nekad je važila kao jedna od najlepših žena u Holivudu, ali ni ona nažalost nije odolela čarima estetske hirurgije.

Tako zadnjih godina svojom pojavom uglavnom šokira, jer nakon brojnih operacija više ne liči na sebe.

Nikol Kidman, Kit Urban
foto: mpi04 / imago stock&people / Profimedia

Nikol je sada snimljena na meču Novaka Đokovića i Danila Medvedeva u finalu US Opena, koji je pratila sa suprugom Kitom Urbanom, a fotografije su obišle svet zbog njenog lica koje nakon brojnih injekcija botoksa deluje potpuno zaleđeno.

Glumica je već neko vreme na meti kritika javnosti zbog lica bez ijedne bore, a iako ne krije da odlazi na botoks, negira druge zahvate. Prošle godine je šokirala obožavatelje izgledom na naslovnici časopisa Vanity Fair, a tada su kritike ponajviše išle na račun njenog neprimereno golišavog stajlinga i fotošopiranog tela.

Nikol Kidman
foto: Profimedia

Kada je objavljena serija "Slom", u kojoj je briljirala uz kolegu Hjua Granta, svi su počeli da komentarišu kako je Kidman preterala s botoksom. Čak su i profesionalci rekli da je očito kako je bila na nekoliko zahvata, ali glumica o svemu ćuti.

(Kurir.rs)

Bonus video:

10:21

DOŠLI SMO IZ TEŠKE SITUACIJE 90-IH, RATOVI... Novak otvorio dušu nakon pobede u finalu: Pisati istoriju je nešto specijalno

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track