PRINC ALBERT OBGRLIO SVOJU ŽENU, A ONA HLADNA KAO LED: Isplivao momenat koji odaje svu NETRPELJIVOST koja vlada između njih dvoje
Foto: Aventurier Patrick/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

daleko od idile

PRINC ALBERT OBGRLIO SVOJU ŽENU, A ONA HLADNA KAO LED: Isplivao momenat koji odaje svu NETRPELJIVOST koja vlada između njih dvoje

Pop kultura -

Uprkos zdušnim pokušajima zvanične palata Monaka da javnosti pokaže da je između princa Alberta i njegove supruge Šarlin sve u savršenom redu, čini se da princeza ima druge planove. Iako se redovno pojavljuje sa mužem na zvaničnim događajima, njeni pokreti i izrazi lica govore više od 1.00 reči. Tako je bilo u nedelju na finalnoj utakmici Svetskog prvenstva u ragbiju koja se održala u Marseju.

Supružnici su gledali utakmicu iz VIP lože, a nije ni čudo što ih je ovaj meč zainteresovao s obzirom da su snage odmerili Škotska i Južna Afrika koja je domovine lepe princeze.

Šarlin
foto: Aventurier Patrick/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Princeza Šarlin je na ovaj događaj stigla u crnom odelu i sa diskretnom šminkom, a i Albert je izabrao klasIku - belu košulju i sive pantalone.

I dok je slavna 45-godišnjakinja, inače bivša olimpijska plivačica, stratsveno navijala i bila vrlo raspoložena dok je gledala svoje zemljake na terenu, u trenucima kada ju je Albert dodirivao ili se trudio da ostvari kontkat bila je hladna kao led i poput stene.

Šarlin
foto: Aventurier Patrick/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ovo je inače šesti zajednički nastup Alberta i Šarlin u svega osam dana, a strani mediji navode da je reč o sve agresivnijim pokušajima palate da zamaskira pravu prirodu odnosa slavnih supružnika.

Podsetimo, kraljevski par je već nedeljama u centru spekulacija da imitiraju srećan brak, te da su praktično na korak od razvoda. Evropski mediji preneli su da Šarlin već duže vreme živi u Švajcarskoj, te da se sa Albertom viđa samo po dogovoru i zarad obavljanja službenih obaveza.

princeza Šarlin
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Ona je, takođe, izbrisala svoj Instagram nalog prošlog meseca, a to je dovelo do dodatnih sumnji. Izvor blizak paru rekao je francuskom magazinu "Voici" da su oni samo "ceremonijalni par", odnosno da su jedno drugo društvo na svečanim i zvaničnim događajima. Izvor je dodao da je Šarlin morala da obeća da će se vraćati u Monako u službenim prilikama ako želi da češće viđa svoju decu!

Bebe, Blizanci, Princeza šarlin
foto: Rojters

Glasine o lošem odnosu Šarlin i Monaka kolaju već godinama, zapravo otkako je ona fotografisana kako na njihovom venčanju briše suze. Međutim, tračevi su postali intezivni kada je Šarlin veći deo 2021. provela u rodnoj Južnoj Africi, iako je najavljeno da će tamo ostati samo mesec dana.

princeza Šarlin od Monaka, princeza Šarlin
foto: Profimedia

Javnosti je rečeno da je tamo ostala zbog zdravstvenih problema, a nakon povratka u kneževinu, Albert je tvrdio da se njegova supruga ne oseća dobro i da je emocionalno i mentalno iscrpljena. Nakon toga, Šarlin je završila na lečenju na jednoj klinici u Švajcarskoj, a nakon povratka u Monako ona i Albert nastavili su da se trude da održavaju privid idilične porodice.

(Kurir.rs/Blic žena)

Bonus video:

00:15

Golmani Monaka na zagrevanju, utakmica će se igrati!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track