KO JE SUPRUGA NOVAKOVOG RIVALA O KOJOJ SVI PRIČAJU? Evo čime OKUPIRA pažnju na tribinama, a imala je JAK RAZLOG za razočaranje
Foto: Berzane Nasser/ABACA / Abaca Press / Profimedia

strastveno bodri svog supruga

KO JE SUPRUGA NOVAKOVOG RIVALA O KOJOJ SVI PRIČAJU? Evo čime OKUPIRA pažnju na tribinama, a imala je JAK RAZLOG za razočaranje

Pop kultura -

Brojna poznata imena pratila su meč US Opena između Novaka Đokovića i Danila Medvedeva, a na kojem je veliku pažnju privukla i supruga ruskog tenisera, Darija Medvedeva.

Kamere su upravo nju često prikazivale jer je svom suprugu gotovo sve vreme davala savete i obraćala mu se, a na licu joj se mogla primetiti nervoza i kako baš nije raspoložena. Danil je nakon finalnog meča u kojem ga je Novak porazio priznao kako je svoju pobedu hteo posvetiti svojoj Dariji povodom godišnjice braka, ali to mu nije uspelo. Time je stekao brojne simpatije, a Novak mu je čak komentarisao i našalio se kako bi da je to znao možda drugačije igrao te im čestitao.

Darija Medvedeva
foto: Berzane Nasser/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Darija i Danil u braku su od 2018. godine, ona se svojevremeno takođe bavila tenisom, a nakon toga se odlučila baviti glumom i modelingom. Upoznali su se kada je njemu bilo 17 godina, a često zna isticati koliko mu znači njena podrška i da bez nje ništa ne bi bilo isto.

Darija Medvedeva
foto: Berzane Nasser/ABACA / Abaca Press / Profimedia

"Ona je jedan od najvažnijih članova mog tima, zahvaljujući njoj postao sam puno samouvereniji, uvek kažem da je trenutak kada sam je zaprosio, trenutak kada je sve krenulo bolje za mene", priznao je Danil u jednom od intervjua.

Darija na svom profilu na Instagramu često objavljuje porodične trenutke, a prati je tek nešto više od četiri hiljade ljudi.

(Kurir.rs/Dnevnik.hr)

Bonus video:

06:25

ĐOKOVIĆ UNIŠTIO FRICA I PUBLIKU: Novak uz skandalozno ponašanje publike nije dao ni gram šanse Amerikancu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track