OVOJ SLAVNOJ AMERIKANKI NIKO NE BI DAO 70 GODINA: Na tribinama su svi bili OČARANI njenim izgledom, a evo koja je njena TAJNA
Foto: Andrew Schwartz / SplashNews.com / Splash / Profimedia

oduševljava

OVOJ SLAVNOJ AMERIKANKI NIKO NE BI DAO 70 GODINA: Na tribinama su svi bili OČARANI njenim izgledom, a evo koja je njena TAJNA

Pop kultura -

Američka manekenka Kristi Brinkli (69) očarala je mladolikim i atraktivnim izgledom na tribinama US Opena. Pratila je meč Novaka Đokovića i Daniila Medvedeva, u kojem je Novak osvojio 24. Grend Slem titulu u karijeri.

Manekenka izaziva divljenje svaki put kad se pojavi, a sad su počele kružiti fotografije na kojima se vidi njeno loice bez bora. I na Instagramu se pohvalila da je pratila finalni meč, a mnogi su više gledali u njezinu figuru.

Kristi je važila za jednu od najseksepilnijih žena sveta, a na vrhuncu slave je bila 1970-ih. Često je bila na naslovnicama magazina, a nosila je i revije poznatih kuća. Bilo je onih koji nisu hteli da uspe i na nju su bili ljubomorni. Govorili su joj kako će ostareti i da je više niko neće primećivati. Kristi im je dokazala suprotno. Iako će u februaru napuniti 70 godina, i dalje radi u modnoj industriji.

'Premlada sam da ne bih radila i volim svoj posao', rekla je prošle godine za The Times. U svetu modelinga je više od 47 godina i svesna je da se industrija puno razvijala. Ipak, ima nešto što joj smeta i ne libi se o tome govoriti.

Starije žene i dalje nisu dovoljno uključene u posao. Žene mi govore da se vide u tom poslu, žele biti elegantne. Žele biti primećene', govorila je.

Mladolikost je postala imperativ modernog načina života. Amerikanka je svojevremeno govorila kako zavidan izgled duguje pre svega unutrašnjem zadovoljstvu. Istakla je kako neke stvari nisu jednostavne, pogotovo kad je ishrana u pitanju jer treba biti disciplinovan. To važi i kada je nega u pitanju.

Kristi Brinkli
foto: Profimedia

Kristi je, naime, dugi niz godina vegetarijanka, pije jako puno tečnosti, redovno radi pilinge tela i, najvažnije, baš nikada ne izlaže telo suncu bez odgovarajuće zaštite.

(Kurir.rs/Story.hr)

Bonus video:

01:18

Sprska manekenka Nada Dimitrijević završila u imigracionom centru na Tajlandu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track