OSTALA SAM TRUDNA SA DRUGIM MUŠKARCEM TOKOM PUTOVANJA: Ispovest žene koja se "zaigrala" na odmoru, a njen suprug ništa ne zna
Foto: Profimedia

nezgodno

OSTALA SAM TRUDNA SA DRUGIM MUŠKARCEM TOKOM PUTOVANJA: Ispovest žene koja se "zaigrala" na odmoru, a njen suprug ništa ne zna

Žena -

Vratila se s odmora, dogovorila s prijateljicom da nikome neće reći što se dogodilo i nastavila svoju svakodnevnu rutinu. Nakon mesec dana stigao je šok - kasnila joj menstruacija, a test za trudnoću potvrdio je njene strahove i sumnje - ostala je trudna.

tuga, devojčica, tinejdžerka
foto: Profimedia

"Karantin mi je teško pao, imala sam napornu godinu i bila sam iscrpljena. Čim su mere malo popustile odlučila sam da odvedem najbolju prijateljicu na putovanje u Portugal jer je prolazila kroz težak prekid s partnerom. Suprug mi je rekao da se opustim i zabavim, a ja sam to malo bukvalno shvatila", počela je pismo 36-godišnja majka dvoje djece psihoterapeutkinji Didri Sanders.

Svake večeri odlazile su u istu bar i klub u kom je upoznala jednog muškarca. Tokom razgovora mu je dala do znanja da je udata, ali njega ta informacija nije preterano brinula.

"Išli smo u smeštaj nakon izlaska, zastali na plaži, poljubio me i... Već nekoliko sekundi kasnije seksali smo se na pesku. Osećala sam se užasno, nikada nisam prevarila supruga, ali nastavila sam svake večeri da spavam s ovim muškarcem u njegovoj hotelskoj sobi. Govorila sam sebi da je to 'samo seks' i da je dobro što nemam nikakve osećaje prema njemu."

Vratila se s odmora, dogovorila s prijateljicom da nikome neće reći šta se dogodilo i nastavila svoju svakodnevnu rutinu.

Trudnoća
foto: Shutterstock

Nakon mesec dana stigao je šok - kasnila joj je menstruacija, a test za trudnoću potvrdio je njene strahove i sumnje - ostala je trudna.

"Suprug i ja spavali smo isti dan kada sam se vratila, dete može da bude i njegovo, ali i od muškarca iz Portugala. Treba li da mu kažem istinu?", pitala je.

Didri odgovara: "Koliko god bilo teško, trebalo bi sve da priznaš suprugu. Iako veruješ prijateljici, nikada ne možeš biti sto posto sigurna da neće reći, a bilo bi grozno da suprug to sazna od nekoga drugog. Povredićeš ga i poverenje će biti narušeno, ali možete potražiti nekog dobrog bračnog savetnika i popraviti stvari. S obzirom da si imala nezaštićeni polni odnos, ne bi bilo loše posetiti ginekologa i uraditi test na polne bolesti."

(Kurir.rs/Večernji)

Bonus video:

01:30

DŽIN BEBA ĆE PRAVO IZ PORODILIŠTA U ŠKOLU Pavle se rodio sa 6,5 kila, iznenadio ceo Gornji Milanovac, doktora i rođenu majku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track