"OVAKO TREBA ZAČINITI INTIMNE ODNOSE": Kontroverzna Albanka otkrila kako RASPLAMSAVA STRASTI u spavaćoj sobi! (FOTO)
Foto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

progovorila o tabu temi

"OVAKO TREBA ZAČINITI INTIMNE ODNOSE": Kontroverzna Albanka otkrila kako RASPLAMSAVA STRASTI u spavaćoj sobi! (FOTO)

Pop kultura -

Za pevačicu Dua Lipu ne postoje zabranjene teme pa je tako u podkastu govorila kako u krevetu treba provoditi odlične noći s partnerom.

Dua Lipa je naime sada pričala o intimnim odnosima i pojasnila kako ona rasplamsava strasti u krevetu. Najbitnije je da nikad ne bude dosadno i monotono.

Dua Lipa
foto: Profimedia

Naglasila je da je sve vrlo jednostavno i da je 'tajna' dobre veze iskrena komunikacija s partnerom, ali to ne trebaju raditi u spavaćoj sobi. Dua Lipa smatra da parovi trebaju razgovorati o svojim željama i navikama u krevetu. Smatra da je to jedini način da veza opstane i da ima strasti čak i nakon deset godina veze, piše Kurir.

Dua Lipa
foto: Lisa OConnor/AFF-USA.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

'Potpuno je bizarno ne razgovorati s partnerom o tome šta mu se sviđa, a šta nikako ne volite u krevetu. Iskre u krevetu moraju frcati i trebate se moći dodatno zbližiti s partnerom. Mislim da je važno normalizovati razgovor o intimnim odnosima i da slobodnije pričamo o tome, kako bismo se mogli osloboditi krivice i srama', pojasnila je pevačica. Da biste uživali u svom partneru i kad ostarite, presudna je jedna stvar, navodi Dua.

'Ključ trajne ljubavi je u pronalaženju zabave jedno u drugom. Morate biti uzbudljivi, a učiti nove stvari o svom partneru nikada ne bi trebali prestati', zaključila je.

(Kurir.rs/Story.hr)

Bonus video:

00:20

DUA LIPA NE PRESTAJE DA PROVOCIRA SRBE! Posle ajvara, sad promoviše ĆEVAPE kao albansko jelo! SKANDALČINA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track