STEFAN KAPIČIĆ STIGAO U BEOGRAD! U ležernom izdanju prošao kroz masu na aerodromu, a evo zbog čega se ZBUNIO: PAPARACO
Foto: Nenad Kostić

predah od posla u holivudu

STEFAN KAPIČIĆ STIGAO U BEOGRAD! U ležernom izdanju prošao kroz masu na aerodromu, a evo zbog čega se ZBUNIO: PAPARACO

Pop kultura -

Stefan Kapičić jedan je od naših glumaca koji je imao priliku da ostvari nekoliko zapaženih uloga u Holivudu.

On boravi često van Srbije, a naš paparaco uslikao je glumca u kasnim večernjim časovima na beogradskom aerodromu. Kapičić je sleteo skoro u isto vreme kada i naša košarkaška reprezentacija iz Manile, pa se u početku malo zbunio nakon što je ispred sebe na dolaznom terminalu video gomilu foto-reportera i medija.

Stefan Kapičić
foto: Nenad Kostić

Stefan se za putovanje obukao krajnje ležerno - bio je u crnoj majici i sa kačketom na glavi. Kada je shvatio da će svakog trenutka da se iza njega pojave i naši srebrni momci, to ga je obradovalo, pa se i nasmejao okupljenim medijima. Pošto je nekako uspeo da se probije kroz gomilu, brzo je izašao iz aerodromske zgrade i uputio se ka taksiju kako bi što pre došao kući i odmorio se od napornog puta.

Podsetimo, nedavno je Stefan po drugi put postao otac sa hrvatskom glumicom Ivana Horvat. Par se upoznao na snimanju serije "Zora dubrovačka", a među njima su se brzo pojavile varnice. Venčali su se 2017. godine na intimnoj ceremoniji u Los Anđelesu, a prvo dete im je stiglo 2020. godine.

Stefan Kapičić, Ivana Horvat
foto: Printscreen/Instagram

Stefan je svetsku slavu stekao nakon što je učestvovao u nekoliko nastavaka hita "Deadpool", u kom je glumio uz jednog od najplaćenijih holivudskih glumaca Rajana Rejnoldsa.

Kurir.rs/A.P.

Bonus video:

01:25:56

SCENIRANJE 18.06.2023. LJILJANA STJEPANOVIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track