"BESPOMOĆNA SAM, OVO JE UŽAS" Oglasila se majka mladog pevača koji je HITNO HOSPITALIZOVAN: Izbezumljena od brige i daleko od sina
Foto: XPOSUREPHOTOS.COM / Backgrid UK / Profimedia

ZABRINUTA

"BESPOMOĆNA SAM, OVO JE UŽAS" Oglasila se majka mladog pevača koji je HITNO HOSPITALIZOVAN: Izbezumljena od brige i daleko od sina

Pop kultura -

Majka pevača Lijama Pejna (30), koji je nedavno hitno prebačen u bolnicu u Italiji, gde je otputovao na odmor sa devojkom, kroz suze se oglasila i prokomentarisala tešku situaciju. Znaju se razlozi hospitalizacije, a pevač će još neko vreme biti na bolničkom lečenju.

"Svi smo zabrinuti zbog toga, ali jednostavno moramo da nastavimo. To je užasno - on je tamo, u Milanu, i izgleda da će tamo ostati još nedelju dana. Osećam se tako bespomoćno", rekla je majka pevača Lijama Pejna, Karen Pejn, i dodala: "Sve što možemo da uradimo jeste da sedimo ovde i nadamo se najboljem. Ne možemo da uradimo bilo šta, bespomoćni smo. Ovo je tako užasna situacija i samo se nadamo da je na najboljem mogućem mestu".

Lijam Pejn
foto: Profimedia

Pevač Lijam Pejn hospitalizovan je zbog bolova u bubrezima. Na jezeru Komo boravio je sa devojkom Kejti Kasidi. Pevač je prošlog meseca otkazao turneju po Južnoj Americi zbog ozbiljne infekcije bubrega, zbog čega je takođe bio na lečenju.

Izvor je rekao da je pevač slavio prvu godišnjicu veze sa Kejti, kada je prebačen u bolnicu kolima Hitne pomoći.

"Lijam je u lošem stanju, ali je na najboljem mestu na kojem može da bude i lekar će napokon moći doći do kraja da saznaju šta se dešava sa njim. Naravno da mu je žao što je upropašćeno njegovo putovanje sa Kejti, ali barem je uz njega da mu pomogne. Lekari su ga upozorili da neće ići kući još najmanje šest dana. Žele da urade sve moguće testove kako bi u potpunosti razumeli problem, ali sada sumnjaju da već neko vreme postoji problem u pozadini koji se samo pogoršavao", ispričao je insajder, piše Daily mail.

(Kurir.rs/ Blic žena)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track