NEMA KRAJA BEZOBRAZLUKU KANJEA VESTA I NJEGOVE SUPRUGE: Ponovo prave SKANDALE po Italiji, prešli SVE GRANICE (FOTO)
Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

NE PRESTAJU DA ŠOKIRAJU

NEMA KRAJA BEZOBRAZLUKU KANJEA VESTA I NJEGOVE SUPRUGE: Ponovo prave SKANDALE po Italiji, prešli SVE GRANICE (FOTO)

Pop kultura -

Možda je Italijanima bilo bolje da ne reaguju na "modne ispade" Kanjea Vesta i njegove supruge Bjanke Ćensori, ako su želeli da se zaustavi niz njihovih nesvakidašnjih i za tamošnju javnost neprihvatljvijih izdanja. Nakon negodovanja tamošnje javnosti reagovala je i policija, a par nastavlja po svome. Od kontroverznog repera i dizajnera se to i očekivalo, ali je, mora se priznati, i nadmašio očekivanja.

Kanje Vest i njegova supruga nastavljaju modni bunt. Ona je pre dva dana u Italiji nosila providan top (gole grudi su zaštitni znak njenog imidža) i šorts, dok je dizajner ponovo razotkrio zadnjicu - diskretnije nego što je to učinio tokom vožnje gondolom u Veneciji (taj ispad istražuje policija).

Novi modni šok, a treba ih brojati jer se poznati par bliži rekordnom broju, nisu zaustavile ni kritike javnosti da je njihov stil odevanja i ponašanja u javnosti neprimeren za Italiju. Ni to što su reagovali nadležni organi ne menja stvar, ali ipak utiče na Kanjea Vesta i Bjanku Ćensori, jer oni sve upornije promovišu svoj modni manir i neobičan način života.

Kanje Vest, Bjanka Ćensori
foto: COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Neki Italijani im se smeju, pa kažu da im je uzalud modna nazovi avangardna i da je očigledno da očajnički traže pažnju. Ali Kanje Vest i njegova supruga Bjanka Ćensori jesu u žiži i kritike im čak i "pomažu" da ostvare to što su naumili - da šokiraju, izazivaju nevericu i čuđenje.

I nema kraja ni reakcijama ni kontrareagovanju. Otvorena je Pandorina kutija i ko će preseći, kontroverzni par ili javnost u Italiji....

(Kurir.rs/ Blic žena)

Bonus video:

02:02

KANJE VEST MI JE NAPRAVIO HAOS: Karleuša konačno o progovorila do detalja o čuvenom američkom reperu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track