ŠOK IZDANJE ALBANSKE PEVAČICE: Zakačila "KONJSKI REP" na zadnjicu, pa se okrenula, a svi gledaju U DVE RUPE na čudnom mestu (FOTO)
Foto: Xavier Collin/Image Press Agency / The Mega Agency / Profimedia

ŠTA OVIM HTELA DA PORUČI?

ŠOK IZDANJE ALBANSKE PEVAČICE: Zakačila "KONJSKI REP" na zadnjicu, pa se okrenula, a svi gledaju U DVE RUPE na čudnom mestu (FOTO)

Pop kultura -

Još jedna pevačica albanskog porekla, Bebe Redža, čije je pravo ime Bleta, obožava da skrene pažnju na sebe gde god da se pojavi. Čini se kao da se ona i njena kolegenica i sunarodnica Rita Ora međusobno takmiče u što provokativnijim modnim izdanjima.

Bebe Redža
foto: Jeremy Smith / Zuma Press / Profimedia

Ovoga puta Bebe je šokirala sve prisutne na muzičkoj dodeli MTV nagrada u Nju Džersiju. Ona se na prestižnom događaju pojavila u dugačkoj crnoj haljini od skaja. Na prvi pogled, spreda je haljina izgledala sasvim obično, osim dve špicaste "kupole" koje su isticale njene grudi.

Ali, pravi šok je nastao kada se Redža okrenula da pozira papracima. Na njenoj pozadni osvanule su dve rupe na haljini. Namerno tako dizajnirana haljina krila je još jedno iznenađenje - "konjski" rep.

Bebe Redža
foto: Alec Michael / Zuma Press / Profimedia

Ispod Redžine plave kose, nastavljao se dugački crni "konjski" rep. Da li je želela Redže nešto da poruči ovim modnim izdanjem, ostaje da se pitamo.

Inače, Bebe je nedavno dospela u žižu javnosti kada je na koncertu u Njujorku pogođena je u glavu mobilnim telefonom koji je "doleteo" pravo na pevačicu iz pravca publike.

(Kurir.rs/ Mondo)

Bonus video:

00:24

NAJURILI JE SA TELEVIZIJE ZBOG DEKOLTEA DO PUPKA: Jednoj od najlepših Jugoslovenki haljina UNIŠTILA karijeru!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track