DOK JE BILA U BRAKU SA RAGBISTOM FURALA OPASNE MIŠIĆE: Ovaj muškarac transformisao je njeno telo pa sada pucaju BICEPSI I TRICEPSI
Foto: Profimedia

izgleda brutalno

DOK JE BILA U BRAKU SA RAGBISTOM FURALA OPASNE MIŠIĆE: Ovaj muškarac transformisao je njeno telo pa sada pucaju BICEPSI I TRICEPSI

Pop kultura -

Žizel Bundšen više ne izgleda isto. Čujete odnosno čitate slične rečenice o raznim poznatim ličnostima, ali je u ovom slučaju to zaista tako.

Slavna manekenka nedavno je izdala svoj kuvar, za čiju naslovnicu pozirala, a na slici pucaju bicepsi i tricepsi.

Modna zvezda transformisala je izgled zahvaljujući džiju-džicu majstoru koji je njen dugogodišnji prijatelj. Neki kažu da ih spaja i nešto više od prijateljstva, ona je izričita da to nije tako.

Razvela se zbog prevare?

Žizel Bundšen
foto: Profimedia

Da se podsetimo Žizel Bindšen je bila u braku sa Tomom Brejdijem, legendom američkog fudbala. Taj brak trajao je od 2009. do oktobra 2022. kada je i počelo da se priča da je manekenka navodno u vezi sa Žoakimom Valentijem, majstorom borilačke veštine džiju-džicu.

Predstavnici za štampu slavne manekenke Žizel Bindšen poručili su da je odnos između nje i Valentija platonski i profesionalni. Nakon što su se njih dvoje pojavili u Kostariki, glasine o navodnoj romansi dosegle su najviši nivo.

- Ja sam jednostavna devojka koja želi da boravi u prirodi - pustite me na miru. Samo želim da radim svoj posao i odgajam svoju decu u miru - burno je reagovala Žizel Bindšen na takve priče, piše Page six.

Ipak nastavila prijateljstvo

Tom Brejdi, Žizel Bundšen
foto: Steve Connolly / Shutterstock Editorial / Profimedia

Prijateljstvo kao i saradnju sa Valentijem nije prekidala. On osmišljava njene treninge, a njegov automobil viđen je u blizini teretane u Majamiju gde je fotografisana Žizel Bindšen koja je u dobrim odnosima sa bivšim surpugom.

Čuvena manekenka nikad ranije imala ovako izražene mišiće na rukama. Kakvi bicepsi i tricepsi!

Žizel Bundšen, Tom Brejdi
foto: Profimedia

Veza njenog bivšeg i Irine Šajk uprkos bliskosti ruske manekenke sa nekadašnjim verenikom Tomom Brejdijem, teče savršeno. Žizel je podržala novi ljubavni odnos slavnog sportiste, sa kojim ima dvoje dece.

(Kurir.rs/BlicŽena)

Bonus video:

03:31

NOVAK 15 GODINA NIJE IMAO OVAKAV TRENING PRED MEČ, SPREMAN JE ZA SINERA! Brajović otkrio: Uvežbao je sve taktičke varijante

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track