ĐINA JE NAJZGODINA BAKA NA INTERNETU: Ima 52 godine i izgleda kao zečica! Muškarci uzdišu za njom, a šokirala sve SVOJOM TAJNOM
Foto: Printscreen/Instagram

bizarno ili ne?

ĐINA JE NAJZGODINA BAKA NA INTERNETU: Ima 52 godine i izgleda kao zečica! Muškarci uzdišu za njom, a šokirala sve SVOJOM TAJNOM

Pop kultura -

Đina Stjuart (52) koja važi za najzgodniju baku na internetu objavila je nedavno na Instagramu novi video.

Ona je iznenadila brojne pratioce na ovoj mreži (prati je 400.000 ljudi). Baka i majka četvoro dece izgleda na tom snimku kao da je prevarila vreme, a ona je potom otkrila šta se zapravo krije iza toga.

"Kakav divan i prirodan izgled!", "Pa ti si najlepša devojka koju sam ikada video", komentarišu izgled "najzgodnije bake".

U čemu je tajna njene lepote?

Đina Stjuart je potom objasnila da je za njen izgled, kada je reč o novim snimcima i slikama, zaslužna veštačka inteligencija. Nakon što je godinama pozirala za OnlyFans platformu, udružila se sa kompanijom za Al tehnologiju.

- Smešno je to što muškarci vole - rekla je pa dodala da su Al-modeli "glamurozni, lepi i poželjni, poput Plejboj modela iz devedesetih".

- Pretpostavljam da je to sličan koncept superheroja, svako voli i ima omiljenog superheroja, ide u bioskop da ga gleda, divi mu se. Žele da budu kao oni, iako ti heroji nisu stvarni. To je fantazija i beg od stvarnosti - poručila je "najzgodnija baka".

Plejboj

Đina je ranije sarađivala sa Plejbojom, a okrenula se veštačkoj inteligenciji jer joj je dosadilo da pozira odnosno da se sređuje za fotografisanje.

- Proučila sam AI i sarađivala sa neverovatnim umetnikom na Instagramu. Upotrebili smo 1.000 stvarnih fotografija mene iz svih uglova, uvežbali program i klonirali me. Rezultati su bili neverovatni - izjavila je, piše Daily mail.

(Kurir.rs/BlicŽena)

Bonus video:

02:35

SVI POGLEDI UPRTI U NJU, SOFI MILO OŽIVELA BARBI LUTKU! Manekenka sabrala utiske pokraj roze kabrioleta: Ovo mi je posebno drago

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track