VRELU GLUMICU ZAMENIO 13 GODINA MLAĐOM Svima se vrzma jedno pitanje po glavi: Da li je ona kriva za RAZVOD najlepšeg para Holivuda
Foto: Amy Sussman / Getty images / Profimedia

da li je moguće?

VRELU GLUMICU ZAMENIO 13 GODINA MLAĐOM Svima se vrzma jedno pitanje po glavi: Da li je ona kriva za RAZVOD najlepšeg para Holivuda

Pop kultura -

Nakon dva meseca od razvoda, glumac Džo Manganijelo (46) snimljen je kako napušta teretanu s 13 godina mlađom glumicom Kejtlin O'Konor Purdi (33).

Džo se nakon sedam godina braka razveo od glumice Sofije Vergare (51), a sad je već snimljen kako izlazi iz teretane s drugom devojkom.

Dzo Manganielo
foto: Instagram

Džo Manganijelo nosio je belu majicu bez rukama s natpisom, kratke pantalone i bele patike, dok je O'Konor nosila plavi top s dugim rukavima i crne helanke. Celo vreme glumac je nosio njenu torbu za trening. Ubrzo su viđeni kako zajedno odlaze u njegovom automobilu.

Podsetimo, u zajedničkoj objavi o razvodu Džo Manganijelo i Sofija Vergara napisali da su doneli tešku odluku te da se uprsko razvodu još uvek vole i brinu jedno za drugo. Zbog toga su zamolili medije za poštovanje njihove privatnosti dok prolaze fazu razvoda, piše Page six.

Inače, Kejtlin O'Konor Purdi rođena je 1990. godine u Kalifirniji, američka je glumica, model i voditeljka. Radila je na mnogim projektima, a veliku popularnost postigla je nakon pojavljivanja u seriji "Dva i po muškarca". Pored uspeha na poslovnom planu, njen privatni život velika je nepoznanica.

(Kurir.rs/BlicŽena)

Bonus video:

01:56

ODMORIĆU SE KAD UMREM! Mladi glumac osim snimanja radi još puno drugih, različitih poslova! Odao tajnu kako sve postiže

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track