BRUTALNA OSVETA SOFIJE VERGARE BIVŠEM: Zamenio je 13 godina mlađom glumicom, ona odmah uzvratila NISKIM UDARCEM (FOTO)
Foto: Instagram/sofiavergara

NIJE GA ŠTEDELA

BRUTALNA OSVETA SOFIJE VERGARE BIVŠEM: Zamenio je 13 godina mlađom glumicom, ona odmah uzvratila NISKIM UDARCEM (FOTO)

Pop kultura -

Prema rečima izvora, Džo Manganijelo (46) viđa se s glumicom Kejtlin O'Konor.

Glumac je viđen kako ove nedelje izlazi iz teretane s 33-godišnjom glumicom.

Voditeljka Kortni Frajer je u četvrtak uveče na svom Instagramu odgovorila na nagađanja o ovom paru i izjavila da ih je ona spojila. U Instagram storiju je napisala: "Kejtlin O'Konor je neverovatna osoba – i ona i Džo su iz Pitsburga."

Voditeljka je otkrila i detalje o tome kako se novopečeni par upoznao - na zabavi premijere druge sezone serije 'Vreme pobede: Uspon dinastije Lejkersa", gde i Kejtlin glumi. Suprug od Kortni je Džim Hekt, koji je izvršni producent u seriji. Voditeljka tvrdi da se hemija među glumcima prvi put dogodila u njenom džakuziju: "Čarolija je počela u džakuziju."

Džo Manganijelo
foto: Printscreen Instagram

Premijera druge sezone "Vreme pobede" emitovana je 6. avgusta, što znači da je od njihovog posebnog susreta prošlo nešto više od mesec dana.

Sofija Vergara mu se osvetila zbog glumice

Zavodljiva glumica Sofija Vergara (51) je objavila fotografiju u toplesu nakon što je videla bivšeg supruga, Džoa Manganijela sa zgodnom mlađom glumicom.

Sofija je u četvrtak na Instagramu objavila jednu stariju fotografiju na kojoj pozira u toplesu.

Uz fotografiju je napisala "#TBT Colombia", a fotografisana je za bikini kalendar koji je Sofija snimala u avgustu 2000. godine. Na fotografiji je prekrivena samo cvijećem, i nosi crne tange. Tu fotografiju je objavila na svom profilu na Instagramu i u februaru 2022. godine. Radi se o jednoj od najseksi fotografija koje je glumica ikada snimila, a tada je imala samo 28 godina, piše Perez Hilton.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja