UZDISALI SU ZA PRELEPOM CRNKOM IZ "ČUVARA PLAŽE": Izbegava javnost, a sad je uhvaćena u šetnji i mnogi su ŠOKIRANI njenim izgledom
Foto: Collection ChristopheL / AFP / Profimedia

baš se promenila

UZDISALI SU ZA PRELEPOM CRNKOM IZ "ČUVARA PLAŽE": Izbegava javnost, a sad je uhvaćena u šetnji i mnogi su ŠOKIRANI njenim izgledom

Pop kultura -

Zvezda "Čuvara plaže" Jasmin Blit povukla se iz javnog života, ali je nedavno snimljena u retkom izlasku u Los Anđelesu.

Ova 54-godišnjakinja je sa drugaricom šetala u teksas kombinezonu i roze majici, dok na licu nije imala gotovo nikakvu šminku.

Jasmin Blit, Čuvari plaže
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Mnogi su primetili da seks simbol 90-ih izgleda neprepoznatljivo. Bila je manekenka i imala je liniju kupaćih kostima, sve zbog svoje uloge u seriji "Baywatch".

Takođe je glumila u Neš Bridžisu ( Nash Bridges) i Tajtansu (Titans), ali ponašanje iza scene naštetilo joj je karijeri, koja se raspala zbog problema sa drogom.

Direktori su je stavili na crnu listu jer se smatralo da je previše izazovna za rad. Na kraju se prijavila u kliniku za rehabilitaciju Promises u Malibuu kako bi prevazišla svoju zavisnost od kokaina.

Jasmin Blit, Čuvari plaže
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Ali ubrzo nakon što je napustila kliniku, ponovo je počela da koristi drogu. Uhapšena je 2001. godine kada je policija kod nje pronašla kokain nakon saobraćajne nesreće.

Na sudu je priznala krivicu i dobila dve godine uslovno i 100 sati društveno korisnog rada. Kasnije je izjavila da će se truditi da se što više kloni droge, ali da će zavisnost uvek biti deo njenog života.

Kokain je, priznaje, u početku uzimala ležerno i u društvu, ali krajem 90-ih povremena konzumacija se pretvorila u zavisnost. Uzelo je to danak na glumičinom i privatnom i poslovnom planu, ali i na fizičkom izgledu. Zbog korićenja droge, nos joij se umalo raspao.

"Dobila sam infekciju, a ona mi je pojela unutrašnjost nosa, koja je bila 'sirova' i krvava. Doktor mi je prepisao antibiotike i rekao da sam nastavila živeti s tom infekcijom, da bi otišla na moj mozak i ubila me", ispričala je jednom prilikom Jasmin.

Jasmin Blit, Čuvari plaže
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Da podsetimo, "Čuvari plaže" emitovala se od 1989. do 2001. godine, a ukupno je snimljeno 11 sezona. Za veeme najveće popularnosti serija se prikazivala u 148 zemalja sveta i na svim kontinentima osim Antarktika. Ipak, početak prikazivanja serije i nije bio tako uspešan. Naime, 1990. NBC, zbog loše gledanosti, seriju gasi nakon samo jedne sezone.

Serija je tada prodata drugim televizijskim stanicama i snimanje je nastavljeno. Serija je doživela veliki uspeh, naročito od treće sezone kada se u ulozi zanosne plavuše Si Džej Parker pojavila atraktivna Pamela Anderson.

Na vrhuncu gledanosti seriju je pratilo čak 1,1 milijardi gledalaca, zbog čega je ušla i u Ginisovu knjigu rekorda kao najgledanija televizijska emisija svih vremena.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:52

KRENULA SAM U TERETANU JER SAM SE ZALJUBILA! Glumica otkrila svoju veliku strast koja deluje lako, a zahteva OGROMNU FIZIČKU SNAGU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track