SVI ČEKAJU DA BIVŠA ŽENA RAZVEŽE JEZIK! Problematični glumac optužen za napastvovanje i nasilje ostavio pevačicu preko SMS poruke!
Foto: Profimedia

krivila sebe

SVI ČEKAJU DA BIVŠA ŽENA RAZVEŽE JEZIK! Problematični glumac optužen za napastvovanje i nasilje ostavio pevačicu preko SMS poruke!

Pop kultura -

Slavna pevačica Kejti Peri bila je 14 meseci u braku sa glumcem i komičarem Raselom Brendom protiv kog su podignute optužnice za silovanje, seksualno i emocionalno zlostavljanje.

Rasel Brend
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Taj brak je okončan nakon što joj je on poslao SMS poruku sa obaveštenjem da želi razvod. Muzička zvezda koja je verena za glumca Orlanda Bluma rekla je 2013. da je smatrala da je krah braka njena krivica sve dok nije saznala istinu o bivšem partneru. Mnogi se sada pitaju na šta je mislila.

Vila, Kejti Peri, Rasel Brend

Četiri žene optužile su Rasela Brenda za silovanje, seksualni napad i emocionalno zlostavljanje, on je negirao te optužbe tvrdeći da su "te veze bile sporazumne".

"On je vrlo pametan čovek i bila sam zaljubljena u njega kada sam se udala. Recimo samo da se nisam čula s njim otkad mi je poslao poruku da se razvodi od mene 31. decembra 2011. Osećala sam veliku odgovornost što se sve završilo, a onda sam saznala pravu istinu, koju ne mogu da otkrijem, jer je čuvam zaključanu u svom sefu za crne dane. Pustila sam to i rekla: "Ovo nije zbog mene, ovo je van moje odgovornosti", ispričala je Kejti Peri 2013. za Vogue o razvodu od Rasela Brenda.

Kejti Peri
foto: Jane Barlow / AFP / Profimedia

O njihovom braku bilo je reči i u dokumentarcu "Part of Me" koji se bavio njenom karijerom i životom- u jednoj sceni ona izlazi na binu uplakana nakon što su se posvađali.

U svetlu zastrašujućih optužbi, pitanje je šta je to Kejti Peri saznala o Raselu Brendu, o čemu god da je reč, važno je znati, a videćemo da li će se pevačica oglasiti.

Kejti Peri i Rasel Brend sreli su se 2008. a venčali dve godine kasnije. Kao razlog razvoda u zvaničnom saopštenju navedene su nepomiriljive razlike među njima, piše Daily mail.

Keti Peri, Orlando Blum
foto: Profimedia

"Neki aspekti toga bili su neverovatni. Ona je neverovatna osoba i bilo je pomalo neverovatno živeti sa njome, u tom ciklonu slave. Osim svoje naklonosti prema Kejti, sećam se i toga da je to vreme bilo pomalo haotično i za mene, nepovezano", izjavio je Rasel Brend koji se 2012. oženio Lorom Galaker.

Kejti Peri sa Orlandom Blumom ima ćerku.

(Kurir.rs/BlicŽena)

Bonus video:

00:51

SA SVOJIM PREMIJERA SAM BEŽAO KROZ PROZOR! Glumac otkrio da ne podnosi gužve: Volim da se nikome ne javim i na miru da gledam

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track