SVETSKU SCENU ZAHVATIO DOMINO EFEKAT RASKIDA: Pevačica FATALNIH OBLINA razvodi se nakon 7 godina braka! Puče još jedna LJUBAV FOTO
Foto: Brian Prahl/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

KO JE SLEDEĆI?

SVETSKU SCENU ZAHVATIO DOMINO EFEKAT RASKIDA: Pevačica FATALNIH OBLINA razvodi se nakon 7 godina braka! Puče još jedna LJUBAV FOTO

Pop kultura -

Na svetskoj sceni dominiraju raskidi poznatih ličnosti, posle Sofi Tarner i Džoa Džonasa pa Sofije Vergare i Džoa Manganijela razvodi se poznata pevačica, nakon sedam godina braka. Tejana Tejlor saopštila je na Instagramu da je došao kraj njenoj bračnoj idili sa Imanom Šampertom.

"Iskreno rečeno, Iman i ja smo razdvojeni već neko vreme. Da budemo 1000 odsto jasni, prevara nije jedan od razloga raskida", napisala je juče na Instagramu pevačica Tejana Tejlor i potvrdila time ono što su mnogi nagađali da će se dogoditi.

Tejana Tejlor koju neki smatraju jednom od najatraktivnijih pevačica, dodala je: "I dalje smo najbolji prijatelji, sjajni poslovni prijatelji i sjajan tim kada je reč o zajedničkom odgajanju naše dvoje prekrasne dece. I što je najvažnije, mi smo porodica, 10 godina smo zajedno, sedam godina bili smo u braku...".

Pevačica je napomenula da je neko vreme skrivala od javnosti odluku o razvodu pa poručila da su odlukom zadovoljni i ona i Iman, jer su se dogovorili oko svega, bez buke. Napisala je i da je sada sve otkrila zbog svih strana koje su uljučene u ovu priču.

(Kurir.rs/Blic žena)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track