OGLASIO SE OTAC RASELA BRENDA: Četiri žene optužile glumca za SILOVANJE i zlostavljanje, on sad pominje MRAČNE SILE i OSVETU
Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

STAO U ODBRANU SINA

OGLASIO SE OTAC RASELA BRENDA: Četiri žene optužile glumca za SILOVANJE i zlostavljanje, on sad pominje MRAČNE SILE i OSVETU

Pop kultura -

Nakon što su četiri žene optužile Rasela Brenda za silovanje, seksualni napad i zlostavljanje, oglasio se glumčev otac Ron.

Izjavio je da su tvrdnje protiv njegovog sina "nedokazane", te da "mračne sile sprovode osvetu" jer žene i dalje iznose informacije o zlostavljanju koje su navodno pretrpele, prenosi Mirror.

Rasel Brend
foto: Profimedia

Podsetimo, poznati glumac i komičar se nakon zajedničke istrage londonskog Sunday Timesa, Timesa i Channel 4 Dispatchesa suočava s optužbama za silovanje četiri žene, među kojima je i 16-godišnja tinejdžerka.

Optužbe datiraju između 2006. i 2013, kada je Brend bio na vrhuncu slave i radio za BBC Radio 2 i Channel 4 i glumio u brojnim holivudskim filmovima.

Sada se javilo još nekoliko žena s tvrdnjama o Brendu. Times i Sunday Times navode da se nekoliko žena žalilo na glumčevo ponašanje tokom ranih 2000-ih. Njihovi navodi još nisu objavljeni, ali će, navode, biti rigorozno provereni.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track