BILA JE OPIJENA NJIME I HTELA JE DA GA PROMENI: Uprkos GNUSNIM optužbama i dalje stoji uz njega! Evo kako ih je sudbina SPOJILA
Foto: APEX / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

opčinio ju je

BILA JE OPIJENA NJIME I HTELA JE DA GA PROMENI: Uprkos GNUSNIM optužbama i dalje stoji uz njega! Evo kako ih je sudbina SPOJILA

Pop kultura -

Glumac Rasel Brend suočava se s nizom seksualnih optužbi, ali uz njega čvrsto stoji supuga Laura Galaker, koju je upoznao kad je imala samo 18 godina. Ovo je njihova ljubavna priča.

Britanski glumac i komičar Rasel Brend našao se na meti teških i ozbiljnih optužbi za seksualno zlostavljanje, za šta su ga optužile čak četiri žene, a od kojih je jedna bila i maloletna.

Rasel Brend
foto: Printscreen YouTube

Prema pisanju stranih medija sve se dogodilo između 2006. i 2013. godine kada je Rasel bio na vrhuncu slave, a što je on oštro demantovao u videu koji je objavio na svom Jutjub kanalu.

Rasel je poznat i kao bivši suprug pevačice Kejti Peri, a danas je u braku s Laurom Galaker koja trenutno nosi i njihovo treće dete. 2016. godine rodila im se kći Mabel, a 2018. kći Pegi.

Rasel Brend
foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Laura je glumca upoznala pre osam godina, slomljenog srca nakon što se njena prethodna veza završila. Prijatelj ju je nagovorio da izađe iz stana u šetnju, a dok se šetala blizu svoje kuće, srela je Rasela Brenda, koji je tada taman prekinuo vezu s Kejti Peri.

''Nisam videla Rasela godinama'', rekla je. ''Bio je tako drugačiji. Oboje smo odmah znali da će biti ozbiljno.''

Njihova romansa je bila burna i odmah su krenuli u ozbiljnu vezu.

''Laura je bila opijena i htela ga je popraviti'', rekao je njen bliski prijatelj.

Rasel Brend
foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

I možda je to razlog zbog kojeg, uprkos gadnim tvrdnjama o silovanju i napadu na 16-godišnju učenicu, Galaker stoji uz svog supruga.

''Ono što je Rasel učinio bilo je čvrsto u prošlosti, mnogo pre nego što su se on i Laura upoznali'', dodao je prijatelj.

''Naravno da nije lako, ali oni su odlučni proći kroz ovo.''

Galaker, koja se inače bavi blogovanjem, često je u javnosti opisana kao ljubazna i uprkos tome što dolazi iz ugledne porodice, rado se drži podalje od svetla javnosti.

Rasel Brend
foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

S Raselom se ne pojavljuje na crvenom tepihu, a sve slike para su retko uhvatili paparaci. Ona je mama koja ostaje kod kuće i brine o deci.

Otkako su zajedno, Holivudom se nijednom nisu proširile glasine da glumac ima ljubavnicu, a strani mediji sigurni su kako joj je pošlo za rukom pripitomiti komičara i da ga je svojom ljubavlju zaludela.

Zanimljivo je kako se par još davno pre, dok je Laura imala samo 18 godina, susreo dok je on gostovao na Radiju 2. 2007. godine. Tada su se upoznali preko Laurine starije sestre Kirsti i izlazili su kratko vreme dok je ona bila studentkinja umetnosti.

Nakon njihovog razlaza, Brend je otišao u Holivud gde je dobio niz filmskih uloga i oženio se gospođom Peri.

Razvod, Kejti Peri, Rasel Brend

Ali, sudbina ih je na kraju ipak opet spojila.

(Kurir.rs/Dnevnik.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track