IZNAJMILA 11 VILA GDE NOĆ KOŠTA 20.000 DOLARA: Bijonse proslavila rođendan u ČISTOM LUKSUZU, luda žurka trajala 3 DANA (FOTO)
Foto: Z.J / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

proslavila u punom sjaju

IZNAJMILA 11 VILA GDE NOĆ KOŠTA 20.000 DOLARA: Bijonse proslavila rođendan u ČISTOM LUKSUZU, luda žurka trajala 3 DANA (FOTO)

Pop kultura -

Pevačica Bijonse (42) trenutno se nalazi na uspešnoj 'Renaissance' turneji, od koje je uzela kratku pauzu kako bi mogla proslaviti rođendan. Kako piše TMZ, pevačica je sa svojom porodicom slavila u luksuznom resortu The Brando u Francuskoj.

Iznajmila je lanac od 11 vila u kojima su bili smešteni njena porodica i prijatelji, a u glavnoj vili u resortu bili su smešteni ona i njen suprug Džej Zi (53).

Glavna vila ima četiri sobe, a iznajmljuje se za otprilike 20.000 dolara po jednoj noći. Ostale vile su imale jednu, dve ili tri sobe.

Kako pišu strani mediji, proslava je trajala od 5. septembra pa sve do 8. septembra. Na dan svog rođendana, 4. septembra, Bijonse je imala koncert koji je posetilo oko 70 hiljada obožavatelja, a na bini ju je iznenadila i pevačica Dijana Ros, koja joj je veliki uzor.

(Kurir.rs/24sata.hr)

Bonus video:

00:03

KURIR ULOVIO BIJONSE I DŽEJ ZIJA U NICI: Evo kako slavni par provodi vreme odmora na Azurnoj obali!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track