KURIR SAZNAJE! MILENA RADULOVIĆ U VEZI S OGNJENOM JANKOVIĆEM: Frontmen Beogradskog sindikata uz glumicu na suđenju Miki Aleksiću
Foto: Petar Aleksić

EKSKLUZIVNO

KURIR SAZNAJE! MILENA RADULOVIĆ U VEZI S OGNJENOM JANKOVIĆEM: Frontmen Beogradskog sindikata uz glumicu na suđenju Miki Aleksiću

Pop kultura -

Suđenje Miroslavu Miki Aleksiću nastavlja se danas u Višem sudu u Beogradu, gde će biti ispitana oštećena Milena Radulović.

Glumica je u Palatu pravde stigla 20 minuta ranije u društvu Ognjena Jankovića, reditelja i frontmena Beogradskog sindikata. A kako Kurir saznaje, Milena i Ognjen su već nekoliko meseci u vezi.

Milena Radulović
foto: petar Aleksić

Iako se o njihovoj ljubavi do sada uglavnom pričalo u glumačkim krugovima, Ognjen je odlučio da danas dođe sa Milenom u sud i pruži joj podršku.

1 / 8 Foto: Petar Aleksić

Reditelj je, kako je to Kurir prvi objavio, u julu 2022, stavio tačku posle 15 godina na svoj brak s voditeljkom Bojanom Janković. Nakon sporazumnog razvoda ostali su u dobrim odnosima i zajedno će voditi računa o njihovo dvoje dece. Muzičar je napustio stan u kome su živeli, ali svaki slobodan trenutak koristi da bude sa svojim naslednicama. Bojana i Milena su u sjajnim odnosima, a glumicu su odlično prihvatile njihove ćerke.

Ognjen Janković, Bojana Janković
foto: Dragan Kadić

Milena je, podsetimo, i prva istupila u javnost sa pričom o seksualnom zlostavljanju koje je trpela od Aleksića. On je optužen, da podsetimo, za četiri krivična dela silovanja, od toga dva u produženom trajanju i pet krivičnih dela polnog uznemiravanja. Optužilo ga je sedam devojaka, među kojima je glumica Iva Ilinčić.

Kurir.rs

Bonus video:

03:55

Ognjen Jankovic o FDU i Goranu Markovicu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track