KAMIN, IKONE I POSEBNA USPOMENA: Evo kako izgleda stan Miloša Bikovića u kom ŽIVI sa izabranicom Ivanom! Ovo je njihova OAZA MIRA
Foto: Shutterstock, Damir Dervišagić

porodični dom

KAMIN, IKONE I POSEBNA USPOMENA: Evo kako izgleda stan Miloša Bikovića u kom ŽIVI sa izabranicom Ivanom! Ovo je njihova OAZA MIRA

Pop kultura -

Glumac Miloš Biković i njegova devojka Ivana Malić uskoro će postati roditelji.

Miloš Biković je u dugogodišnjoj vezi sa lepom Ivanom, a vest o trudnoći, mesecima su krili od javnosti. Ivana je u poodmakloj trudnoći i oseća se odlično.

Inače, Miloš se trudi da svoju privatnost zadrži za sebe, međutim, jednom prilikom je na svom Instagram profilu podelio delić stana u Beogradu u kom živi sa Ivanom.

Pošto je slika postavljana uoči Nove godine, na njoj se može videti jelka, ali i kamin u kome lagano pucketa vatra.

Kako fotografija iz porodičnog doma otkriva, zidove iznad kamina krase ikone, kao i Milošev portret iz filma „Sunčanica“, koji mu je otvorio vrata ruskog tržišta.

Podsetimo, Miloš Biković svoju izabranicu prvi put je predstavio javnosti na premijeri filma "Južni vetar 2 - Ubrzanje" 2021. godine.

Nedavno se u medijima pisalo i šuškalo da će Miloš ove godine stati na "ludi kamen" i da je u Ivani našao sve što je tražio. Njih dvoje često putuju zajedno, kad god im to Milošev posao dozvoljava.

(Kurir.rs/Blic)

Bonus video:

00:10

Miloš Biković sa devojkom na koncertu Bočelija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track