VISOKE ŠTIKLE, VETAR U KOSI I OKRUŽENA PILOTIMA: Kejt uživala u njihovom društvu, pa 1 potezom pokazala KO TU VODI GLAVNU REČ FOTO
Foto: Richard Pohle-The Times/POOL supplied by Splash News / SplashNews.com / Splash / Profimedia

lavica

VISOKE ŠTIKLE, VETAR U KOSI I OKRUŽENA PILOTIMA: Kejt uživala u njihovom društvu, pa 1 potezom pokazala KO TU VODI GLAVNU REČ FOTO

Pop kultura -

Princeza od Velsa ludo se zabavila tokom posete vazduhoplovne baze u Somersetu.

Kejt Midlton ima puno solo angažmana poslednjih dana. Nakon posete muškom zatvoru, sada se našla u poseti vazduhoplovnoj bazi Kraljevske mornarice u Somersetu. Princeza se tom prilikom jako zabavila, sudeći po fotogarfijama, pa je čak ušla u helikopter na mesto pilota, gde se okušala u simulaciji letenja.

Kejt Midlton
foto: I-Images / Zuma Press / Profimedia

Kejt (41) je i ovom prilikom izgledala šik u tamnom odelu i visokim potpeticama, dok je kosu nosila puštenu u talasima. Sve vreme društvo su joj pravili piloti, a princeza se smejala dok je isprobavala opremu, što nije svojstveno ovakvim formalnim posetama članova kraljevske porodice.

Kejt Midlton
foto: I-Images / Zuma Press / Profimedia

Prošlog meseca, kralj Čarls je imenovao Kejt za glavnog komodora vazuhoplovne flote, a ovu poziciju je ranije imao princ Endru. Prisutni su se izenadili kada je Kejt odlučila da isproba jedan od pojaseva za spasavanje, pa ga je čak tom prilikom i naduvala, što joj je sudeći po slikama bilo izuzetno zabavno.

princ Vilijam
foto: Ian Vogler-Daily Mirror/POOL supplied by Splash News / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Njena samostalna poseta desila se u vreme dok se njen suprug, princ Vilijam, spremao da odleti za Njujork, ne bi li prisustvovao nedelji posvećenoj klimatskim promenama.

(Kurir.rs/MONDO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track