IZBRISANA SCENA SA PEĐOM BJELCOM U HARI POTERU: Nisu sve priče u Hogvortsu bile nevine, a OVAJ VIDEO ĆE VAM PROMENITI MIŠLJENJE
Foto: Warner Bros Collection / Everett / Profimedia

možda niste znali

IZBRISANA SCENA SA PEĐOM BJELCOM U HARI POTERU: Nisu sve priče u Hogvortsu bile nevine, a OVAJ VIDEO ĆE VAM PROMENITI MIŠLJENJE

Pop kultura -

Da li je bilo seksa u Hogvortsu? Da, prema ovoj izrezanoj sceni iz Vatrenog pehara.

Ako ste isto toliko zbunjeni kao mi, verovatno se nikada niste počastili nekim dodatnim snimkom koji nikada nije stigao do finalne verzije "Hari Potera i vatrenog pehara".

Izbrisana scena

hari poter
foto: Print Screen YT

Osim nevinih stvari, postoji i jedna posebna, izbrisana scena koja prikazuje Harija kako izlazi u dvorište da udahne svež vazduh. Nailazi na neke studente koji se ljube. Dok se udaljava od njih, čuje kako se Karkarof (Predrag Bjelac) i Snejp (Alan Rikman) svađaju.

Dok razgovaraju, Snejp nailazi na dvoje učenika koji se druže u kočijama i kažnjava ih uklanjanjem po deset poena iz svake njihove kuće. Karkarof govori o znaku i pita se da li je Snejp uplašen.

Mirijam Margolis, Hari Poter
foto: Image Capital Pictures / Film Stills / Profimedia

Snejp to poriče, ali se pita da li Karkarof može da kaže isto. Na kraju scene vidimo Mudija kako šepa, pošto je takođe čuo razgovor.

Moglo bi se reći da su se i oni zabavljali, ali budimo iskreni - govorimo o starijim godinama Hogvortsa, i to je usred školske zabave. Ako bi scena stigla do finalnog rezanja, određeni deo detinjaste magije Harija Potera bio bi odmah uništen.

Pogledajte sami. Obećavamo da je na kraju krajeva prilično pristojan, iako se čini nezakonitim za gledanje.

Činjenica da su Snejp i Karkarof na kraju ti koji prekidaju burnu sesiju u kočiji samo je čini još jezivijom i smešnom. Ovo zaista deluje kao neki diskutabilni materijal, pa shvatamo zašto su odlučili da uklone scenu iz filma, piše Startefacts.

Međutim, moramo priznati da bi scena takođe mogla da učini da "Vatreni pehar" bude mnogo autentičniji i istinitiji, jer iskreno, ko veruje da je svaka ljubavna drama Hogvortsa bila čista i nevina?

Sada želimo da se ponovo pokrene Hari Poter sa euforijom. O čemu se takođe čini nezakonitim čak i razmišljati, s obzirom na to da HBO trenutno radi na stvarnom ponovnom pokretanju Harija Potera, a ova šala bi takođe mogla da postane stvarnost.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:49

NAŠ SLAVNI GLUMAC IGRAO U FILMU HARI POTER! U emisiji Pusti brigu otkrio malo poznate detalje o snimanju OSTAĆETE BEZ TEKSTA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track