NJIMA SE BAŠ ŽURI! GLUMAC I NJEGOVA BIVŠA ŽENA OPET NA SUDU: Ostala im je još samo jedna stvar da se cela priča završi
Foto: Clint Brewer Photography / A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

još malo

NJIMA SE BAŠ ŽURI! GLUMAC I NJEGOVA BIVŠA ŽENA OPET NA SUDU: Ostala im je još samo jedna stvar da se cela priča završi

Pop kultura -

Kevin Kostner i njegova bivša supruga dolaze danas ponovo u sud, manje od 24 sata prošlo je otkako je saopšteno da je bivši par potpisao nagodbu kojom se rešava njihova brakorazvodna parnica.

Na narednom ročištu sudija će pregledati dokumenta o nagodbi, koju bi dojučerašnji zakoniti partneri trebalo da potpišu.

Kevin Kostner
foto: Clint Brewer Photography / A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

"Kevin Koster i Kristin Kostner došli su do prijateljskog i međusobnog dogovora o rešavanju svih pitanja koja se odnose na njihov brakorazvodni postupak", saopšteno je juče. Vest o završnom ročištu donosi Daily Mail.

Supruga Kevina Kostnera Kristin Baumgartner tražila je da se na sudu oslovljava sa prezimenom bivšeg muža.

Razvod Kevina Kostnera i njegove bivše supruge doživeo je iznenađujući kraj, bivši par sklopio je nagodbu, presudio je njihov predbračni ugovor. Kraj se opisuje kao šokantan jer je donedavno buktao pravni rat bivših supružnika, a završnica tome nije se ni nazirala.

Kristin Baumgartner
foto: Clint Brewer Photography / A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Advokati Kevina Kostnera dobili su niz pravnih bitki, koje su dovele do nagodbe. Njegova advokatica Lora Vazer nedavno je predala dokumentaciju sudu u kojoj se navodi da će glumac bivšoj supruzi plaćati 63.000 dolara alimentacije mesečno, piše TMZ.

Sudija je jasno stavio do znanja - odredbe predbračnog ugovora moraju se izvršiti. Ukoliko Kristin pokuša da to ospori, morala bi da vrati bivšem mužu više od milion dolara i da plati sudske troškove njegovom pravnom timu, za taj novi spor. Ona je kako piše TMZ pogledala dokumenta o toj odluci tokom vikenda i složila se sa uslovima nagodbe, koji su izneti na tri strane papira.

Kristin Baumgartner, Kevin Kostner
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Prema toj nagodbi, ona je dobila čak i više od onoga što je propisano predbračnim ugovorom sa ciljem da se spor okonča.

(Kurir.rs/BlicŽena)

Bonus video:

00:51

SA SVOJIM PREMIJERA SAM BEŽAO KROZ PROZOR! Glumac otkrio da ne podnosi gužve: Volim da se nikome ne javim i na miru da gledam

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track