FUDBAL MU JE UVEK BIO NA PRVOM MESTU, A ONDA JE DOŠLA ONA: Majka Dejvida Bekama otkrila šta MISLI O SNAJI! "Plašila sam se" VIDEO
Foto: KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

sve ispričala u dokumentarnoj seriji

FUDBAL MU JE UVEK BIO NA PRVOM MESTU, A ONDA JE DOŠLA ONA: Majka Dejvida Bekama otkrila šta MISLI O SNAJI! "Plašila sam se" VIDEO

Pop kultura -

Dokumentarna serija o Bekamu imaće četiri epizode, a izaći će 4. oktobra. Prikazaće nikad viđene snimke, a o životu sina govorila je i majka Sandra.

Majka penzionisanog fudbalera Dejvida Bekama (48), Sandra Bekam (74) ispričala je u trejleru za Netflixovu dokumentarnu seriju o njenom sinu kakav je u početku bio odnos nje i Dejvidove tadašnje devojke, Viktorije (49). Par se venčao 1999. i, iako je poznato da su varali jedno drugo, odlučili su to zaboraviti, a ove godine su proslavili 24. godišnjicu braka.

Sandra je sada ispričala kako je to izgledalo kada se globalna fudbalska zvezda zaljubila. Video traje dva minuta, a na Netflixu bi sve trebalo biti dostupno početkom oktobra. Romansa s Viktorijom, tada velikom zvezdom grupe Spice Girls, počela je 1997. godine.

Viktorija Bekam, Dejvid Bekam
foto: Profimedia

Sandra je priznala da se bojala da će ga pevačica ometati i da neće doneti ništa dobro u njegovoj karijeri u Mančester Junajtedu.

'Brinuli smo se da će izgubiti sve na čemu je radio jer je do tad fudbal uvek bio prvi, a odjednom više nije bio', rekla je. Kada su Dejvid i Viktorija počeli da izlaze, dobili su 'teške' ugovore s modnim dizajnerima, fitnes trenerima, raznim časopisima, parfimerijama i kozmetičkim brendovima.

Viktorija Bekam, Dejvid Bekam
foto: Profimedia

U braku su dobili četvoro dece; sinove Bruklina (24), Romea (21) i Kruza (18) te kćer Harper (12). Smatra se da su 'teški' oko 440 miliona evra. Ipak, na početku veze morali su se skrivati i to zato što ju je tako savetovao menadžer.

Viktorija Bekam
foto: Profimedia

'Nalazili smo se na parkinzima i to nije uopšte 'napeto' kako možda zvuči', govorila je Viktorija. Dejvid se tokom veze s Viktorijom posvađao s bivšim menadžerom Aleksom Fergusonom, koji je govorio kako je postao slavan zbog veze s Viktorijom, ali i da ga je to promenilo. U dokumentarnoj seriji se govori o raznim problemima i stresu kroz koji je prolazila Bekamova porodica tokom njegove profesionalne karijere.

Dejvid Bekam, Viktorija Bekam
foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Prošlog jula Netflix je potvrdio da snimaju dokumentarac, odnosno četiri epizode o sportisti, njegovoj karijeri, radničkoj klasi iz koje dolazi, uspesima i porazima te porodici, a za to su navodno dobili 18,5 miliona evra.

(Kurir.rs/Story.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track